Silviu Prigoană a devenit pensionar! Doar 37.000 îi intră lunar pe card

0

Creatorul primei televiziuni de știri, primului post dedicat muzici folclorice și și altor afaceri și fundații este de la începtul pandemiei pensionar cu acte în regulă, chiar dacă acest lucru s-a întâmplat mai devreme de vârsta agreată de stat.

Cât despre pensia sa colosală, acesta îi vine în proporție majoritară, nu de la stat, ci de la contribuțiile pe care le-a avut în zona pensiilor private. ”Am pensia de 32.000 de lei net, plus 5.000 de lei de la Camera Deputaților. Adică am 37.000 de lei, aștept mărirea de 40% așa cum s-au lăudat guvernanții ca să ajung la 47 – 48.000 de lei, cât e cursul euro. Să am 10.000 de euro pe lună ca să dau și eu anunț la matrimoniale «Tânăr pensionar, cu pensie atractivă, aștept ofertele»„, i-a spus Silviu Prigoană lui Denise Rifai.

Fostul om de afaceri ce a pasat greul băiatului său cel mare, Honorius, vrea pe viitor să se bucure cât mai mult de bucuriile vieții de familie, după ce și-a refăcut viața alături de Mihaela Botezatu. Iar pentru acest privilegiu nu a așteptat o pensie mediocră de la Statul Român, și a investit ”bani albi pentru zile negre”.

Aniversare cu artificii și dosar penal pentru fiul lui Joshua Castellano, la Bamboo. S-au dat amenzi de 52.000 lei

”Am avut niște contribuții uriașe la pensii, că eu am contribuit voluntar. Am avut dreptul să mă pensionez cu 10 ani mai devreme. Și era păcat să nu ies la pensie și să nu beneficiez de acea contribuție a mea”, spunea Silviu Prigoană, care, a investit mult profit și în zona imobiliară.  La ultima declarație de venit, Prigoana detinea nu mai putin de 10 imobile in Bucuresti, Ilfov si Cluj si tot atatea terenuri in mai multe judete din tara.

Paula Seling, singura artistă care a cântat cu public în 2020!