Aniversare cu artificii și dosar penal pentru fiul lui Joshua Castellano, la Bamboo. S-au dat amenzi de 52.000 lei

Pe numele organizatorului evenimentului a fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunii de zădărnicirea combaterii bolilor, a informat Biroul de presă al Direcţiei Generale a Poliţiei Municipiului Bucureşti.

În noaptea de luni spre marți, petrecăreții au fost pârâți la 112. Sesizarea,  conform căreia, la un salon de evenimente din Tei are loc o petrecere, a fost verificată de polițiștii secțiilor 6 și 7 din Capitală. La final 19 persoane au fost sancționate contravențional, inclusiv gazda și tatăl  sărbătoritului, care a avut multe localuri în București de fitze (Bonsai, Le Gaga, Zerillos și Bamboo).

Ea este frumoasa fiică a lui Artan, Adrian Pleșca! Rockerul cântă cu poftă marele său succes ”Fata mea este model

”La data de 24 noiembrie a.c., în jurul orei 0.00, polițiști ai Direcției Generale de Poliție a Municipiului București – Secțiile 6 și 7 Poliție, au depistat, în urma unei sesizări prin 112, la o adresă din București, sectorul 2, unde funcționează un salon de evenimente, un bărbat care își organiza ziua onomastică, la care participau aproximativ 19 de persoane”, se arată în comunicatul transmis de Poliția Capitalei.

Italianul Giosue ”Joshua” Castellano (54 ani) este originar din Napoli și, alături de fratele său, Ciro Castellano au deschis mai multe localuri în București. Despre ei s-a spus despre ei că ar fi nepoţii faimoasei Pupetta Maresca, prima femeie care ar fi preluat frâiele temutei organizaţii mafiote Camorra din Italia. În ciuda acestor speculaţii apărute în presa italiană, nimic nu a putut fi demonstrat oficial.

Actrița Victoria Răileanu a divorțat de soțul ei, Conrad Mericoffer. A doua oară!

Ultimele Articole

Articole similare

Parteneri

Loading RSS Feed