Ea este frumoasa fiică a lui Artan, Adrian Pleșca! Rockerul cântă cu poftă marele său succes ”Fata mea este model”

Textul piesei părea să anunțe de acum 18 ani, anul lansării sale, că artistul va avea o mândrețe de domnișoară.

Ea este Livia Pleșca, fiica artistului. La 26 de ani fata lui Artan este o femeie în toată regula, ce are viitorul înainte. Din fericire pentru părinții săi, tânăra nu este tocmai ea cea descrisă de melodia sus amintită (”E model și mai ceva/ I-e frică de Dumnezeu/ C-așa am educat-o eu/Fata mea este de vis/ A luat locul întai la Miss”) căci principala preocupare a Liviei nu sunt concursurile de frumusețe și munca și perfecționarea profesională. Fiica fostului solist Timpuri Noi și Partizan a absolvit Facultatea de științe politice din București.

Pescarul Bobonete, printre ultimii la Campionatul național al Ligii de Spinning. Anul acesta n-a prea avut parte de fir întins

Adrian Pleșca, în vârstă de 59 ani, nonconformistul solist care, timp de 30 de ani susținut mii de concerte rock cu trupele din care a făcut parte (dar și cu prestigiosul cor al Radiodifuziunii Române, al cărui membru este de la începtul anilor ‘90), este căsătorit cu Cristina și mai are un băiat, pe Tudor, în vârstă de 29 ani.

Gabriela, viitoarea doamnă Oțil, în ipostaze ce taie respirația bărbaților

Ultimele Articole

Articole similare

Parteneri

Loading RSS Feed