x


  • EUR
    4.8704
    USD
    3.9791
string(14) "moneyamppeople"

Gabriela, viitoarea doamnă Oțil, în ipostaze ce taie respirația bărbaților

Gabriela Prisăcariu arată ca o zeiță. Și pentru că viitoarea doamnă Oțil știe acest lucru, nu face decât să-și sărbătorească senzualitatea publicând ipostaze în care se expune cât mai sexy în dorința de a deveni o campioană la colecționat aprecieri pe canalele de socializare.

Autor: Florian Gheorghe | Sursa: Money.ro | Publicat: 23.11.2020, 19:16

O galerie de sexy fotografii ale modelului care a împlinit 28 de ani, crește pulsul admiratorilor săi pe internet, mai ales că, la capitolul vestimentar, Gabriela a rămas mai ”de vară”. Costumele de baie sunt piese de rezistență ale albumului său oferit cadou celor ce nu pot rezista o zi fără să o admire.

Gabriela, care are inelul de logodă pe deget nu se dezminte și continua să alimenteze conturile sale cu fotografii de infarct, în care apare mai mult dezbrăcată decât îmbrăcată. Împreună de aproape trei ani, prezentatorul matinalului Antena 1 și Gabriela, câștigătoarea show-ului ”Supermodels by Cătălin Botezatu”, par extrem de îndrăgostiți.

Pescarul Bobonete, printre ultimii la Campionatul național al Ligii de Spinning. Anul acesta n-a prea avut parte de fir întins

La începutul anului, frumoasa a publicat pe pagina sa de Instagram o fotografie din vacanță, cu inelul pe deget și astfel a făcut anunțul cererii în căsătorie. Însă vara lui 2020, când urmau să facă nunta, le-a cam pus piedică planurilor.

În prezent, iubita lui Dani Oţil este implicată în diverse proiecte ce ţin atât de dezvoltarea ei personală. Cu toate acestea, nu uită să-şi facă timp şi pentru sport, aceasta mergând des la sală, având o siluetă de invidiat.

Pepe ar fi bătut-o pe soția sa! Oana Zăvoranu zice că și ea a fost agresată! ”Mi-a dat două palme de mi-a sucit gâtul”