x


  • EUR
    4.8704
    USD
    3.9791
string(14) "moneyamppeople"

Pepe ar fi bătut-o pe soția sa! Oana Zăvoranu zice că și ea a fost agresată! ”Mi-a dat două palme de mi-a sucit gâtul”

Soția lui Pepe, Raluca Pascu a cerut instanței ordin de protecție considerându-se agresată de solist. Pe fondul acestui divorț ies la iveală și alte acuzații. Oana Zăvoranu profită de scandaloasa situație, presupusele acte de violență ale artistului, și aduce aminte că, în urmă cu ceva ani, a fost bătută de Pepe.

Autor: Florian Gheorghe | Sursa: Money.ro | Publicat: 23.11.2020, 17:47

Strânsă de gât, lovită cu pumnii în ficat, amenințată trădată și umilită, acestea sunt câteva dintre scenele pe care Oana Zăvoranu susținea că le-ar fi trăit alături de Pepe, fostul ei partener, încă de dinainte de a se căsători, scrie viva.ro.  Oana Zăvoranu spune că a încercat să evite scandalul cu fostul soț, dar el ar fi fost cel care a căutat nod în papură. De aceea, nu s-a mai abținut și a făcut dezvăluiri șocante la acel moment.

”Uite ce frumos boxează. Am fost și eu sac de box de vreo 5-6 ori. Prima agresiune s-a produs cu începerea telenovelelor mele, pe fond de gelozie. Papi (Alexandru Papadapol-n.r.) a scăpat ca prin urechile acului, dar a fost fugărit. Chiar în primul episod din ”Numai iubirea” s-a consumat o secvență de dragoste între mine și Papi. Intru în casă, în cameră, și văd pe stop cadru pe o secvență, eu într-adevăr într-o poziție de dragoste cu Papi. El, undeva în întuneric, m-am și speriat, stătea ca un strigoi și a zis: Nenorocito ce ești, îți bați joc de inima mea. Îmi curge sânge din inimă, din suflet. Se întâmpla în 2005-2006. Era cu ochii injectați, băut. Când bea are chip de nebunie, prietenii pot confirma” , a povestit Oana Zăvoranu

Andrei Ștefănescu, la un nou divorț. S-a despărțit dar continuă să locuiască împreună cu fosta nevastă!

Atunci mi-a băgat o mână în gât pentru prima oară și a zis: Dacă o singură dată mai ai o tentativă de a te lua în brațe cu el sau mai faci așa ceva, te calc în picioare, te omor. Ce i-a făcut lui Papi, numai el știe, poate să confirme. M-a strâns de gât de numai puteam să respir. Îi spun dă-mi drumul că îmi lași semne. Mi-a dat două palme de mi-a sucit gâtul și apoi, ca să nu dea în mine, a dat doi-trei pumni într-o ușă de șifonier, care s-a rupt„, a declarat Oana Zăvoranu în emisiunea lui Capatos. Oana Zăvoranu a precizat că a evitat să vorbească despre aceste momente din orgoliu, plus că i-ar fi dat o satisfacție mamei sale, cu care se afla în război. ”Mi-a dat doi pumni în ficat și numai cine știe… rămâi fără aer. El evita să dea la față”, a mai povestit Oana Zăvoranu care, la Wowbiz (Kanal D) a mai declarat: ”Nu m-am dus la o emisiune din cauza lui pentru ca m-a bătut. Eu am fost lovită de mai multe ori de Pepe. Omul este violent, este dement cînd este beat. Eu am tăcut ca o cretina până acum.”

Pescarul Bobonete, printre ultimii la Campionatul național al Ligii de Spinning. Anul acesta n-a prea avut parte de fir întins