Pescarul Bobonete, printre ultimii la Campionatul național al Ligii de Spinning. Anul acesta n-a prea avut parte de fir întins

0
8
Pescarul Bobonete, printre ultimii la Campionatul național al Ligii de Spinning. Anul acesta n-a prea avut parte de fir întins

În pauză de filmări până la primăvară, Bobonete are timp berechet să se dedice marii sale pasiuni, pescuitul. Dacă la finalul campionatului de anul trecut a clasat echipa sa pe locul 15, anul acesta nu s-a aflat nici pe ultimele locuri ale clasamentului (o listă de 39 echipe).

Comicul chiar ”nu glumește” cu pescuitul la răpitor și nu s-a lăsat descurajat de rezultatul finalului de concurs pe 2020, an competițional pe care l-a considerat ”cel mai de cacao”.  Speră ca, în următorii ani să ajungă în fruntea campionatului.

Călit de mic în d’ale pescuitului (a copilărit la Giurgeni, Ialomiță, pe malul stâng al Dunării, unde s-a pregătit bine și pentru rolul de cârciumar, căci părinții săi chiar au avut o crâșmă locală), Mihai Bobonete (40 ani)  s-a aflat la a șasea sa participare la o competiție. Vedeta  a avut un debut în pescuitul sportiv promițător, fiind premiat, la Cupa Lipoveni, pentru ”cea mai mare captură a unui începător”.

De pe scena Operei Române în oborul porcilor! Tenorul Vlad Miriță are o mică fermă zootehnică

Zilele trecute, Mihai Bobonete s-a numărat printre concurenții Cupei Arrow (Lacul Snagov) din cadrul Campionatului National Recreativ de Spinning al LRS 2020. Competiția, în care s-a aflat  ”în aceeași barcă” pe  unul din cei mai buni pescari români, Gabriel Udilă, l-a obligat să dea tot. La finalul primei manșe s-a clasat pe locul 23 din 29. Mult mai bine decât popularul bucătar de televiziune Sorin Bontea, ultimul din competiție.

Andrei Ștefănescu, la un nou divorț. S-a despărțit dar continuă să locuiască împreună cu fosta nevastă!