x


  • EUR
    4.8704
    USD
    3.9791
string(14) "moneyamppeople"

Actrița Victoria Răileanu a divorțat de soțul ei, Conrad Mericoffer. A doua oară!

Actrița Victoria Răileanu a divorțat de soțul său, Conrad Mericoffer. Cuplul de actori (împreună un fiu, pe Carol, 5 ani) s-a mai despărțit o data, în urmă cu patru ani. Atunci, după patru luni de la divorț, au găsit cale de împăcare de teama singurătății.

Autor: Florian Gheorghe | Sursa: Money.ro | Publicat: 24.11.2020, 15:27

”Între noi erau niște lucruri nevorbite pe care noi nu știam cum să le punem pe masă. N-am reușit niciodată să avem încredere totală unul în celălalt. N-am reușit să trecem peste anumite momente din timpul relației. (…) Eu am luat decizia. Mi-am propus cumva să mă vindec. (…) Habar nu aveam cine sunt. Eu nu vreau, și am tot spus, nu vreau să spun că el a fost mai mult de vină decât mine. Amândoi am făcut greșelile noastre. Amândoi am făcut bine, am avut momente bune. Anul trecut ajunsesem într-un punct în care nu mai aveam resurse. Am considerat că am făcut tot ce am putut posibil ca să fac relația să funcționeze. Asta i-am spus și lui atunci.

Ea este frumoasa fiică a lui Artan, Adrian Pleșca! Rockerul cântă cu poftă marele său succes ”Fata mea este model”

A acceptat [decizia], dar cu greu, ceea ce este absolut normal. (…) E normal să nu poți să ai empatie și înțelegere în momentul acela. (…) Acum am ajuns la o relație minunată. Totul se reduce la Carol. Discutăm absolut orice. Și Carol mai are momente în care nu înțelege și îi este greu să accepte. În momentele alea încercăm să-l facem să înțeleagă că noi trei, indiferent de ce se va întâmpla, indiferent de oricine va mai apărea în viața noastră, noi trei vom fi mereu o familie”, a spus actrița din”Vlad” la Pro Tv.

Conrad Mericoffer (actor ce s-a afirmat în telenovela ”Sacrificiul”, jucând alături de Oana Zăvoranu), și Victoria Răileanu s-au cunoscut pe băncile facultății.

Gabriela, viitoarea doamnă Oțil, în ipostaze ce taie respirația bărbaților