Paula Seling, singura artistă care a cântat cu public în 2020!

Artista este norocoasa solistă care se poate lăuda că a cântat în acest an în care toate evenimentele concertistice au fost anulate de pandemie. N-a cântat chiar piese pop în săli de concerte ci pricesne, în curțile lăcașelor de cult, Paula fiind printre puținele soliste specializate în acest gen liturgic.

În vârstă de 41 ani, Paula Seling (care, în trecut, a primit Ordinul “Sfântul Ierarh Iosif Mărturisitorul din Maramureş  pentru concertele sale în fața credincioșilor), cântă de micăp muzică bisericească, și a participat la slujbe ortodoxe mari, ultimul mare eveniment fiind la Brașov, de ziua Marelui Mucenic Mina. Eveniment organizat la biserica ce-i poartă numele sfântului.

Actrița Victoria Răileanu a divorțat de soțul ei, Conrad Mericoffer. A doua oară!

Originară din orașul maramureșan Baia Mare, Paula Seling a răspuns întotdeauna invitațiilor de a cânta în lăcașurile de cult ortodoxe în preajma marilor sărbători creștine. De aceea o înaltă față bisericească, Părintele Iustin, Episcopul Maramureșului și Sătmarului a hotărât  anul trecut, în consiliul preoțesc, să-i înmâneze artistei ordinal  bisericesc sus amintit.

Paula este îndrăgostită de pricesne liturghice (teme religioase cântate în timpul împărtășaniei), gen ce i-a adus și un altfel de capital de popularitate, în rândul credincioșilor ortodocși.

Aniversare cu artificii și dosar penal pentru fiul lui Joshua Castellano, la Bamboo. S-au dat amenzi de 52.000 lei

Ultimele Articole

Articole similare

Parteneri

Loading RSS Feed