AcasăGeneralStarul pop Mr. President, impresionat de însușirile Olguței Vasilescu:”Așa primar frumos aveți”

Starul pop Mr. President, impresionat de însușirile Olguței Vasilescu:”Așa primar frumos aveți”

Olguța Vasilescu a fost complimentată de  LayZee, nimeni altul decât starul pop cunoscut drept Mr President.

Cel ce a dat lovitura cu megasuccesul ”Coco Jumbo” la începuturile anilor ’90, solistul, pe numele său Delroy Rennalls, a făcut-o să se fâstâcească pe primărița muncipiului Craiova, gazda primei ediții a grando festivalului ”IntenCity”.

”N-am știut că aveți un primar așa frumos”, i-a spus LayZee edilului din Craiova făcându-i pe toți cei prezenți la o conferință de presă ad-hoc, dinaintea festivalului, să zâmbească și să-și amintească de declarațiile acesteia, că, pe când era tânără, a fost ofertată de o publicație pentru a poza nud. S-a întâmplat pe când avea 27 de ani, era cea mai tânără parlamentară din România și nici nu a vrut să audă de așa ceva.

Starul pop Mr. President impresionat de însușirile Olguței Vasilescu (48 de ani)

”Este uimitor sa vezi atâta presă şi interes şi am fost întâmpinaţi cu atâta căldură. Ne bucurăm să fim aici. Am mai fost în Craiova înainte, în cluburi, dar nu ştiam că oraşul are un așa primar“, a continuat artistul care  a deschis prima ediție a manifestării ce a avut loc pe Stadionul ”Ion Oblemenco”, alături de C Block, Nana, East 17, La Bouche, Sandra, Ricchi e Poveri, Dj Conte, Thomas Anders& The Modern Talking Band, No Mercy, Ice MC, Boney M Experience și popularul Luis Fonsi.

„Într-adevar, am primit un telefon de la Playboy, dar nu au mai apucat sa-mi spuna pentru ce suma sa pozez ca i-am refuzat inainte de a continua. Le-am spus ca eu nu sunt nici cantareata, nici actrita sau model sa apar in Playboy ci politician si nu voi poza niciodata pentru ei. Este totusi imaginea mea in joc! Am cel putin 70.000 de alegatori pe care nu am vrut sa-i dezamagesc. Am fost trimisa in Parlament sa fac politica, nu poze pentru revista Playboy sau alte publicatii de acest gen”, recunoștea la vremea respectivă Olguța Vasilescu.

Lui George Simion i-a murit motorul în ziua nunții de la Măciuca: întreg filmul cununiei civile

Ultimele Articole

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.