MUGUR MIHĂESCU e supărat foc: Oamenii stau ca melcii în casă! Chiar mai aveți ce mânca?

0
86

Actorul Mugur Mihăescu face un apel către românii care preferă să stea în case, în loc să iasă în stradă, din cauza situației în care au ajuns din cauza pandemiei de Covid-19 și a măsurilor luate de Guvern.

 

Nicușor Dan s-a TOPIT! CTP nu l-a mai văzut de mult

 

“Eu mă descurc, pot să mă angajez la o televiziune, nu am probleme din punct de vedere material. De ce să mă mai lupt eu pentru oamenii ăștia care stau ca melcii acasă?

Când este să își ia în propriile mâini destinul, comentează pe Facebook. De ce să mă mai zbat? Pentru cine? Sunt aberații de la un capăt la altul.

Dacă îmi spune un stat din toate astea afectate, din lumea civilizată, în care industriile afectate și oamenii nu și-au primit ajutoarele pentru că au fost împiedicați să își exercite un drept constituțional, dreptul la muncă, eu zic foarte bine.

 

Tensiuni între Florin Cîțu și Ludovic Orban. CINE va pleca

 

 

Cred că este un moment pentru toți să ne reconsiderăm modul de a gândi cu capul nostru, de a vorbi ceea ce nișe pare corect să vorbim, să reconsiderăm modul în care radem, să reconsiderăm că mai trăim într-o democrație și să ne dăm seama că ne îndreptăm spre ceea ce merităm.

Oamenii ăștia persistă în greșeală.

N-ați câștigat nimic. Ați pierdut un an jumate din viață, melcilor.”, a spus Mugur Mihăescu, la Antena 3.