Nicușor Dan s-a TOPIT! CTP nu l-a mai văzut de mult

Gazetarul Cristian Tudor Popescu (CTP) a apreciat la Digi24 că primarul Capitalei, Nicușor Dan, nu este vizibil în ultima perioadă cu acțiuni prin care să rezolve marile probleme ale Bucureștiului.

„Domnul Nicușor Dan s-a topit în peisaj, în ultima vreme. Nu l-am mai văzut. După o lună și mai mult, cred, l-am văzut acum ieșind și spunând că a avansat cu contestarea legală a PUZ-urilor a sute de terenuri din București și a făcut afterschool-uri pentru perioada de vacanță a copiilor, să aibă copiii unde să se ducă. După o lună jumate, asta ne spune!

„Eu aș aștepta de la dl. Nicușor Dan să apară la trei săptămâni și să ne spună ce a mai făcut dânsul în chestiunile care ne omoară la propriu, unele mai abitir decât covidul. De pildă, ce s-a făcut la Primăria Capitalei, sub mandatul său, în legătură cu poluarea din București, în legătură cu traficul, în legătură cu toate problemele grave ale acestui oraș. Să ne spună, o dată la trei săptămâni, cum au avansat lucrările pentru țevi, că vine iarna din nou. Vine, în mod ciudat, iarna o să vină din nou în România!

Și fiind o climă temperat continentală, breaking news: iar o să fie frig! Ce se va întâmpla cu țevile? Să ne spună! Mai știm ceva? Astă iarnă s-a spus: e greu, durează nu știu cât…. Bun! Acum, să ne spună: ce s-a făcut, s-a mișcat ceva, în timpul ăsta, în legătură cu țevile?”, a declarat Cristian Tudor Popescu (CTP).

Ultimele Articole

Articole similare

Parteneri