Nașii de cununie ai Andrei și ai lui Cătălin Măruță au divorțat! Milionarul Arpad Paszkany s-a despărțit de Ana Maria, fosta dansatoare a solistei

Multilionarul Arpad Paszkany, afaceristul fostul patron de la CFR Cluj, a divorțat de Ana Maria, iubita sa cu aproape 20 de ani mai tânără.

Cei doi au fost una din cele două perechi de nași de cununie ale vedetelor Andra și Cătălin Măruță. O bună perioadă au fost și parteneri de afaceri, Arpad Paszkany  fiind asociat cu Măruță într-o casă de discuri.

Paszkany și Ana Maria, care sunt și nașii Evei Măruță și ai lui David Măruță, copiii vedetelor, s-au mutat din Cluj-Napoca la Budapesta, după ce milionarul a renunțat la cetățenia română considerându-se hărțuit într-o anchetă a autorităților.

Paszkany (52 de ani), care are doi copii cu Ana, mai deține proprietăți în Dubai, loc unde populara solistă și prezentatorul Pro TV și-au făcut multe vacanțe, dar și Malta.

Ana Maria, cea care a ajuns din dansatoarea Andrei în concertele acesteia, chiar nașa solistei, i-a dăruit doi copii lui Arpad Paszkany.

Ultimele Articole

Articole similare

Parteneri

Loading RSS Feed