National Arena nu mai poate găzdui meciuri

 

Presedintele Federatiei Romane de Fotbal (FRF), Mircea Sandu, a decis sa dea cartile pe fata si a dezvaluit ca National Arena nu mai are aprobarile necesare pentru a putea organiza evenimente sportive. Certificatul de securitate si diverse alte avize sunt necesare in regim de urgenta pentru ca stadionul sa poata fi din nou utilizabil.

 

„Din august acest stadion nu mai este operabil, nu mai poate gazdui niciun meci. Nu are certificat de securitate, domnilor! E o investitie imensa, dar uitati ce se intampla! Pentru a putea gazdui meciuri din nou, e nevoie de mai multe avize, de la ISO, de la sanatatea publica, de la primar, de la oamenii de langa el… O intreaga harababura!”, a declarat Mircea Sandu la Radio Sport Total FM.

 

 Oficialul FRF a mai precizat ca ceea ce se intampla la National Arena este o „bataie de joc pe bani publici”.

 

„Stadionul a inceput deja sa fie in paragina, iar intr-un an de zile va fi intr-o paragina totala. Vorbim despre o bataie de joc pe bani publici”, a completat Sandu.

 

National Arena a fost inaugurat in urma cu doi ani, insa problemele cu gazonul si acoperisul au facut ca investitia de peste 200 de milioane de euro sa fie de o calitate indoielnica.

 

Ultimele Articole

Articole similare

Parteneri

Loading RSS Feed