AcasăActualitateNaționala Braziliei, implicată într-un scandal imens la CM, din cauza unei pisici....

Naționala Braziliei, implicată într-un scandal imens la CM, din cauza unei pisici. PETA: „Bărbații adevărați sunt blânzi cu animalele”

Echipa națională a Braziliei s-a trezit în mijlocul unui scandal cu totul neașteptat, la Campionatul Mondial din Qatar.

În timpul conferinței pe care reprezentativa sud-americană, susținută de Vinicius Junior (22 de ani), înainte de meciul cu echipa Croației, din sferturile de finală, o pisică s-a urcat pe masă în timp ce atacantul răspundea la o întrebare.

După ce a mângâiat-o preț de câteva secunde, ofițerul de presă al Braziliei a apucat-o cu ambele mâini și i-a dat drumul pe podea, spre rumoarea celor din sală, inclusiv a starului lui Real Madrid.

PETA s-a autosezizat în acest caz

Având în vedere că modul în care ofițerul de presă a „scăpat” de pisică a fost cam „violent”, presa din Brazilia l-a crucificat. Și PETA (Oameni pentru Tratamentul Etic al Animalelor) a avut o reacție acidă:

„Bărbații adevărați sunt blânzi cu animalele, inclusiv cu pisicile. Care e problema acestui om?

Data viitoare când întâlnește o pisică, ar trebui să zâmbească și să râdă, așa cum a făcut Vinicius, în loc să fie atât de dur și brutal.

Sperăm că cineva are grijă de această pisică scumpă care, probabil, nu are o casă, așa cum sunt multe altele”, au scris cei de la PETA, pe pagina oficială de Twitter.

Cum a reacționat presa din Brazilia

Având în vedere că incidentul a avut loc în Qatar, PETA, organizație americană, nu poate să îl sancționeze pe ofițerul de presă.

După incident,brazilienii, dar și unii microbiști din alte țări, au reacționat dur în comentarii, pe rețelele sociale.

„Fața lui Vinicius Junior spune totul”, „Pisica era cuminte, nu avea niciun motiv s-o dea jos de acolo, mai ales că este clar că nu știe s-o facă așa cum trebuie”, „Dezgustător. Vreau să fie distruși la această Cupă Mondială” sau „E clar că nu îi plac pisicile, a apucat-o fără pic de afecțiune. E atât de simplu”, au fost câteva dintre reacții, preluate de Digisport.

Ultimele Articole

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.