NETFLIX fără bani! Compania testează un nou abonament

NETFLIX fără bani. Cea mai mare platformă de streaming din lume testează un nou abonament ce oferă gratuit un număr limitat de filme și documentare.

Deocamdată produsul este testat doar în Kenya, scopul acestui abonament gratuit, adresat celor ce au peste 18 ani și care folosesc un smartphone cu Android, fiind atragerea de noi abonați pe platfoma online. Conținutul disponibil se poate accesa cu un cont gratuit însă filmele și serialele nu pot fi transferate pe un alt ecran și nu pot fi descărcate. Platforma Netflix încearcă prin această mișcare să convingă cât mai mulți oameni să-și facă și abonamente plătite. Oferta de filme, emisiuni şi seriale va fi redusă cu 25% în cadrul acestui abonament, dar care nu vine cu reclame de niciun fel. Kenya are o populaţie de peste 52 milioane de locuitori.

Catherine Zeta-Jones va veni în România. Va juca alături de George Burcea

NETFLIX fără bani! Compania testează un nou abonament în Kenya

La nivel mondial Netflix are circa 200 milioane de abonați și a făcut investiții de zeci de miliarde de dolari. La Casa de Papel, Stranger Things, Riverdale, 13 Reasons Why, The Umbrella Academy, The Crown, Narcos, Black Mirror sunt doar câteva seriale, producții originale care se bucură der popularitate mondială. În ultimile două luni Netflix a început să restricționeze conturile partajate mai multor utilizatori în încercarea de a-și direcționa către crearea unui cont separate, dacă nu vizionează conținutul de pe același device cu abonatul.

Cele mai valoroase 2 viori din România vor fi din nou auzite public

Ultimele Articole

Articole similare

Parteneri

Loading RSS Feed