Nicki Minaj s-a speriat de protestul contabililor români

Nicki Minaj, controversata rapperiță americană, a luat o decizie șocantă pentru fanii din România. Mii de plătitori de bilete enervați de gestul celei care se teme pentru siguranța sa deși, recent, a fost și arestată în Olanda pentru posesie de droguri.

 Cu 3 ore înainte de a urca pe scena SAGA Festival din București, concertul său programat pentru duminică, 7 iulie, a fost anulat. Motivul oficial? „Protestele din zonă” și preocupările legate de siguranță.

Organizatorii SAGA Festival au confirmat anularea concertului printr-un anunț oficial: „Cu inimile grele, trebuie să anunțăm că Nicki Minaj și-a anulat spectacolul din cauza îngrijorărilor privind bunăstarea ei și a echipei sale în România. ‘Din motive de îngrijorare pentru bunăstarea echipei noastre și a mea, am fost sfătuită de echipa mea de securitate să nu călătoresc în România’, a declarat Nicki Minaj. Acest lucru nu are legătură cu SAGA Festival și depășește competențele noastre”, au scris reprezentanții festivalului pe Instagram.

”Am fost sfătuită de echipa mea de securitate să nu mă deplasez la festivalul din România”

Nicki Minaj a explicat pe platforma X decizia sa, subliniind că siguranța este prioritară: „Din motive de îngrijorare pentru bunăstarea echipei noastre și a mea, am fost sfătuită de echipa mea de securitate să nu mă deplasez la festivalul din România din această seară din cauza problemelor de siguranță legate de protestele din zonă. Aștept cu nerăbdare să vă văd pe toți cu altă ocazie”. Ea a adăugat că, în calitate de mamă, trebuie să se asigure că ia decizii care să-i permită să se întoarcă în siguranță la fiul ei și ca echipa ei să se întoarcă la familiile lor. „Vă iubesc și vă mulțumesc pentru înțelegere și sprijin. Sunt foarte încântată să-mi văd fanii vinerea aceasta la Londra pentru un alt spectacol foarte special la Wireless Festival”, a adăugat artista.

Și anul trecut, la SAGA Festival nu au mai venit capetele de afiș

Acest incident se adaugă unei serii de probleme pentru SAGA Festival. În ediția din 2023, organizatorii au fost criticați pentru neprezentarea tuturor artiștilor anunțați inițial, ceea ce a dus la nemulțumiri și cereri de rambursare a biletelor din partea spectatorilor. Mai mult, compania municipală Energetica a raportat că nu și-a primit plățile pentru serviciile oferite în amenajarea locurilor VIP la festival.

Fanii așteaptă posibile soluții din partea organizatorilor pentru a compensa lipsa concertului

Fanii dezamăgiți de anularea concertului așteaptă acum o reacție și posibile soluții din partea organizatorilor pentru a compensa lipsa unui spectacol atât de așteptat. Deocamdată, rămâne de văzut cum vor gestiona organizatorii aceste provocări pentru a menține încrederea și satisfacția publicului la următoarele ediții.

Ultimele Articole

Articole similare

Parteneri

Loading RSS Feed