AcasăEconomieNicuşor Dan anunţă că doar SOLARIS BUS & COACH a depus ofertă...

Nicuşor Dan anunţă că doar SOLARIS BUS & COACH a depus ofertă în cadrul licitaţiei pentru achiziţia a o sută de troleibuze

”A fost finalizată etapa de depunere a ofertelor în cadrul procedurii de achiziţie a unui număr de 100 de troleibuze, pentru modernizarea transportului public în comun din Capitală, astăzi fiind ultima zi pentru depunerea acestora. Un singur ofertant s-a înscris la această procedură: SOLARIS BUS & COACH sp. z. o. o”, a transmis, joi seară, Primarul General.  

Potrivit acestuia, urmează etapa de evaluare a ofertei, astfel încât să putem stabili dacă ofertantul va fi desemnat câştigător. 

Valoarea totală estimată a acestui proiect este de 273.109.244 lei fără TVA.  

”Fondurile sunt asigurate prin finanţare nerambursabilă de la Fondul de Mediu, din veniturile obţinute din vânzarea certificatelor de emisii de gaze cu efect de seră. Cele 100 de troleibuze noi, din gama de 12 m, vor avea podeaua complet coborâtă, spaţiu destinat cărucioarelor pentru persoane cu dizabilităţi, vor fi dotate cu computer de gestiune management vehicul cu funcţii GPS, sistem de informare audio-video, aer condiţionat şi au o autonomie minimă de 20 de km”, a mai precizat primarul general.  

Garanţia funcţionării va fi de minimum 300.000 km de la data punerii în exploatare sau minimum 5 ani pentru troleibuz în ansamblu şi pentru toate componentele acestuia, inclusiv întreţinerea planificată, consumabilele şi manopera efectuată în această perioadă. 

Aceste troleibuze vor fi achiziţionate suplimentar faţă de cele 22 de troleibuze finanţate prin PNRR. 

 

 

Ultimele Articole