AcasăEconomieNicușor Dan, promisiune către bucureșteni: Voi face tot ceea ce e omeneşte...

Nicușor Dan, promisiune către bucureșteni: Voi face tot ceea ce e omeneşte posibil. Cât de mari vor fi facturile

Nicușor Dan încearcă să îi liniștească pe bucureșteni, promițându-le că vor fi ”cât mai puţin afectaţi de creşterea costurilor cu încălzirea”.

”Am convocat Consiliul General al Municipiului Bucureşti pentru 26 noiembrie. Proiectul de hotărâre privind noul preţ al gigacaloriei nu este pentru moment pe ordinea de zi, întrucât nu s-a ajuns la un consens în majoritatea USR-PNL-PMP. Sunt optimist că până la momentul şedinţei vom ajunge la o poziţie comună, iar proiectul va intra pe ordinea de zi suplimentară şi va fi votat”, a scris, vineri seară, pe Facebook, Nicuşor Dan.

Primarul general anunţă că va continua discuţiile cu consilierii generali din majoritatea USR-PNL-PMP.

Nicușor Dan promite eforturi uriașe

”În paralel, voi insista la Guvern pentru ca primăria să obţină o sumă cât mai mare pentru acoperirea creşterii preţului gigacaloriei. Voi face tot ceea ce e omeneşte posibil pentru ca bucureştenii să fie cât mai puţin afectaţi de creşterea costurilor cu încălzirea”, a mai transmis primarul general.

Primarul general al Capitalei Nicuşor Dan a anunţat, miercuri, că, în şedinţa Consiliului General al Municipiului Bucureşti din 26 noiembrie, va fi luată o decizie privind preţul rezonabil pe care să îl suporte bucureştenii racordaţi la sistemul centralizat de termoficare, care să îi ajute să treacă iarna în condiţii decente.

”Categoric, bucureştenii nu pot fi lăsaţi să suporte singuri creşterea costului cu încălzirea”, a afirmat primarul, agăugând că doreşte ca Guvernul să răspundă favorabil solicitării PMB de a acoperi cu 968 de milioane lei creşterea preţului gigacaloriei.

 

Ultimele Articole