Ninsoarea nu a afectat reţelele operatorilor mobili

0
“Nu sunt şi nici nu au fost incidente majore determinate de condiţiile meteorologice”, a declarat pentru MONEY.ro Florentin Vizireanu, mobile voice service manager în cadrul Orange România.

Oficialul Orange a spus că reţeaua celui mai mare operator de telefonie mobilă din România funcţionează în parametri normali.

“Există o creştere a traficului de voce, normală pentru această perioadă a anului, fără legătură cu ninsorile din ultimele zile”, spune Vizireanu.

Nici Vodafone nu a întâmpinat probleme

“În ultimele zile, reţeaua Vodafone a funcţionat în parametri normali”, au declarat oficialii Vodafone.

Reprezentanţii operatorului nu au făcut publice informaţii cu privire la traficul de voce înregistrat în această perioadă, în care condiţiile meteorologice au fost nefavorabile pe tot teritoriul ţării.

La 30 septembrie 2009, Orange România avea 10.694.000 de clienţi, în creştere cu 4,8% faţă de perioada similară a anului precedent şi cu aproape 340.000 de clienţi în plus faţă de trimestrul anterior.

Vodafone România avea la sfârşitul lunii septembrie 2009 un număr de clienţi, de 9.535.248, ceea ce corespunde unei creşteri anuale de 0,2%.