Ninsorile vor continua, iar minimele vor atinge -10 grade Celsius. Vreme rece și săptămâna viitoare

0
13
Ninsorile vor continua, iar minimele vor atinge -10 grade Celsius. Vreme rece și săptămâna viitoare

Directoarea ANM, Elena Mateescu, a declarat sâmbătă, la Realitatea Plus, că vremea se va menține rece și săptămâna viitoare, deși se va încălzi ușor.

 

E OFICIAL: Otopeni, Mogoșoaia, Corbeanca, Dobroești, Măgurele și Popești-Leordeni intră în carantină

 

„Pentru cea mai mare parte a Carpaților Occidentali și Meridionali, ne așteptăm ca stratul de zăpadă nou depus să fie local consistent și, nu în ultimul rând, chiar și în sudul și sud-estul Transilvaniei, precipitațiile să fie sub formă de ninsoare. Harta grosimii stratului de zăpadă măsura în această dimineață de la doi până la 11 centimetri în zona montană înaltă, dar nu numai, chiar și la altitudini mai joase, inclusiv pe Valea Prahovei.
Din punct de vedere termic, o perioadă rece pentru perioada din calendar. Minimele se vor situa frecvent între -10 grade Celsius în depresiunile din estul Transilvaniei până la cel mult 2 grade Clesius în partea de sud-est a țării, iar maximele între 0 până la 8 grade Celsius. La munte vorbim și de intensificări ale vântului, 70-75 de km/h, spulberând zăpada depusă”, a declarat Mateescu.

 

Daniel Tudorache se suspendă din PSD. Iată reacția partidului

 

Directoarea ANM a precizat că vremea se va menține rece și săptămâna viitoare, cu minime cuprinse între -7 și 5 grade și maxime de cel mult 10 grade Celsius.