Nou control al Gărzii de Mediu, poliţiştilor şi jandarmilor la Sinteşti – Amenzi în valoare de 450.000 de lei, 5 măsuri de suspendare a activităţii şi 2 notificări în vederea suspendării activităţii unor operatori economici

”Comisari ai Gărzii Naţionale de Mediu, împreună cu poliţişti şi jandarmi, au desfăşurat, astăzi, o acţiune de control în localitatea Sinteşti, jud. Ilfov, care a vizat legalitatea activităţilor de colectare a deşeurilor, precum şi identificarea transporturilor ilegale de deşeuri, pe raza localităţii”, a transmis, joi, Garda de Mediu.   

Sursa citată a precizat că la acţiune au participat 28 de comisari din cadrul Comisariatului General, al Comisariatului Judeţean Ilfov şi al Comisariatului Municipiului Bucureşti, alături de 24 de poliţişti din cadrul structurilor de ordine publică, rutieră, economică şi acţiuni speciale (SAS), respectiv ai Poliţiei Popeşti-Leordeni, împreună cu 16 jandarmi de la Jandarmeria Ilfov.   

”În timpul controlului, au fost oprite în trafic şi verificate 65 autoutilitare, iar în cazul firmelor, au fost verificate documentele de provenienţă pentru stocurile de materiale existente precum şi existenţa actelor de reglementare şi modul în care sunt respectate autorizaţiile de mediu de către agenţii economici. Urmare a faptelor constatate de comisarii Gărzii Naţionale de Mediu, au fost aplicate 9 sancţiuni în valoare totală de 450.000 lei” a mai transmis sursa citată.   

Totodată, au fost dispuse 5 măsuri complementare de suspendare a activităţii şi au fost formulate 2 notificări în vederea suspendării activităţii unor operatori economici, până la obţinerea actelor de reglementare.  

  

  

 
 

 

 

Ultimele Articole

Articole similare

Parteneri