x


  • EUR
    4.8737
    USD
    4.1622
string(7) "politic"

Noul vector de imagine al PSD a dezvăluit dacă a votat-o pe VIORICA DĂNCILĂ

Alexandru Rafila a fost sincer când a răspuns la întrebarea dacă a votat-o pe Viorica Dăncilă.

Autor: Mihai Voican | Sursa: G4MEDIA | Publicat: 17.10.2020, 8:46

Medicul Alexandru Rafila, recent intrat în PSD, a declarat că nu a votat-o pe Viorica Dăncilă la alegerile prezidenţiale din 2019, întrucât ”credibilitatea pentru reprezentarea unei ţări cum este România nu că era cea potrivită”.

 

 

Alexandru Rafila a declarat, la Digi 24, că nu a votat-o pe Viorica Dăncilă la alegerile prezidenţiale de anul trecut.

 

Îngrijorare maximă! ARAFAT ne-a spus cât va dura valul doi!

 

”Nu am votat-o pe Viorica Dăncilă. Dumneavoastră aţi fi votat cu Viorica Dăncilă dacă eraţi membru al PSD? Nu putam. Viorica Dăncilă este o persoană spectabilă, nu am absolut nimic cu dânsa, dar, această calitate de preşedinte al partidului, de prim-ministru, trebuie ocupată – mai ales dacă vorbim de un partid mare – de o persoană are are abilităţi nu numai manageriale, trebuie să aibă o cunoaştere profundă din mai multe domenii şi trebuie să aibă abilităţi de comunicare. Ori aceste trei alemente i-au lipsit, din punctul meu de vedere, Vioricăi Dăncilă şi, în lipsa lor, credibiliutatea mai ales pentru reprezentarea unei ţări cum este România nu cred că era cea potrivită”, a declarat Alexandru Rafila.

 

Întrebat dacă a regăsit aceste calităţi la Marcel Ciolacu, Rafila a precizat că l-a cunoscut doar recent pe liderul PSD, dar o parte dintre aceste calităţi le-a găsit la el.

 

”Domnul Ciolacu este un om deschis, care este foarte rapid adaptabil situaţiilor cu care se confruntă, are vorbele la el, are seriozitate şi mi s-a părut că – cel putin în raport cu mine – absolut tot ceea ce am discutat a avut o urmare firească”, a mai declarat Rafila.

 

Acesta va candida la alegerile parlamentare pe listele PSD, urmând a ocupa prima poziţie pentru Camera Deputaţilor.