NVIDIA lansează cea mai rapidă unitate de procesare vizuală din toate timpurile

“Cel mai bun suport pentru jocuri. Cele mai bune funcţii destinate jocurilor. Cel mai înalt grad de performanţă disponibil în jocuri. Aceasta este esenţa unităţii de procesare vizuală GeForce GTX 580M,” a declarat Rene Haas, general manager, notebook products, NVIDIA. “Cu asemenea specificaţii, vă puteţi bucura la maximum de cea mai bună experienţă.”

 

Primul sistem notebook care va folosi GPU-ul GeForce GTX 580M este notebook-ul Alienware M18x care oferă posibilitatea de a integra două GPU-uri GTX 580M într-un singur sistem, dublând astfel performanţa în jocuri, datorită tehnologiei NVIDIA SLI. Pe lângă acesta, sistemul Alienware M17x cu unitatea GeForce GTX 580M va fi disponibil împreună cu tehnologia NVIDIA Optimus, oferind bateriei 5 ore de autonomie pentru navigarea pe Facebook şi o performanţă de 100 de frame-uri per secundă în jocul Call of Duty: Black Ops.

 

“Împătimiţii jocurilor îşi doresc să se bucure de experienţa de gaming la cele mai înalte setări,” a declarat Eddy Goyanes, product marketing manager, Alienware. “Alienware aduce tehnologia menită să le ofere acestora suportul necesar. Prin lansarea unităţii GeForce GTX 580M în noul notebook Alienware M17x, şi prin disponibilitatea opţiunii pentru două plăci video pe modelul M18x, Alienware oferă cea mai performantă experienţă de gaming.”

 

GPU-urile GeForce GTX 580M sunt cele mai rapide GPU-uri pentru notebook compatibile cu standardul Microsoft DirectX 11, oferind o performanţă de teselare de şase ori mai mare decât a oricărui alt GPU pentru notebook-uri. În plus, acestea sunt şi mai eficiente datorită unui spor de 20% în raportul performanţă per watt, în comparaţie cu generaţia precedentă.

 

Puterea GPU-urilor GeForce GTX oferă împătimiţilor de jocuri posibilitatea de a se bucura de jocurile preferate la rezoluţii de înaltă definiţie 1080p, alături de un set de tehnologii avansate care departajează GPU-urile GeForce de competiţie. Aceste tehnologii includ:

 

• Suport pentru tehnologia NVIDIA 3D Vision, care permite convertirea automată a peste 525 de titluri în modul 3D.

• Suport pentru aplicaţia NVIDIA 3DTV Play, pentru a conecta notebook-urile bazate pe tehnologia 3D Vision la televizoarele 3D.

• Tehnologia NVIDIA SLI, care permite alăturarea a două GPU-uri GTX pentru dublarea performanţei în jocuri.

• Tehnologia NVIDIA Optimus, care prelungeşte durata de viaţă a bateriei prin oprirea şi pornirea automată a GPU, astfel încât acesta să funcţioneze doar cand este necesar.

• Suport pentru NVIDIA PhysX.

• Suport pentru arhitectura NVIDIA CUDA, pentru aplicaţiile optimizate pentru procesarea pe GPU.

• Driverele NVIDIA Verde pentru notebook, pentru stabilitate şi sporuri frecvente de performanţă.

 

Ultimele Articole

Articole similare

Parteneri

Loading RSS Feed