x


  • EUR
    4.8737
    USD
    4.1622
string(7) "politic"

O nouă achiziție de marcă a PSD: guralivul sindicalist șef de la Poliție

Sindicalistul polițiștilor, Dumitru Coarnă, deschide lista PSD Călărași pentru parlamentare.

Autor: Mihai Voican | Sursa: G4MEDIA | Publicat: 17.10.2020, 8:57

Dumitru Coarnă, președintele Federaţiei Sindicatelor Naţionale ale Poliţiştilor şi Personalului Contractual din România, a fost votat, vineri, de organizația PSD Călărași pentru a fi cap de listă la alegerile parlamentare pentru Camera Deputaților. Informația a fost confirmată de Coarnă pentru G4Media.ro.

 

Se caută om la biscuiți! Salariul este de 44.000 de euro

 

„Așa este! Mai rămâne ca decizia finală să fie aprobată de către conducerea centrală. Organizația de la PSD Călărași m-a nominalizat marți, a fost un vot în unanimitate. Astăzi (n.red. vineri, 16 octombrie), am avut o discuție cu președintele PSD Călărași, Vasile Iliuță, care m-a și propus în biroul executiv politic al PSD”, a declarat Dumitru Coarnă.

 

 

Îngrijorare maximă! ARAFAT ne-a spus cât va dura valul doi!

 

El a mai explicat că în primă fază fusese propus pentru Senat, însă ulterior au convenit să fie opțiunea numărul 1 a PSD Călărași pentru Camera Deputaților.

 

Cine este Dumitru Coarnă 

 

Dumitru Coarnă conduce președintele Federaţiei Sindicatelor Naţionale ale Poliţiştilor şi Personalului Contractual din România. Recent, el a taxat, într-o intervenție la Libertatea.ro, măsura autorităților de a trimite în teren polițiști în civil, catalogând-o ca fiind una specifică epocii staliniste.

 

El este, de asemenea, cel care a criticat faptul că mulți pensionați din MAI au fost reangajați în minister și au ajuns la venituri cumulate, din pensie și salariu, de peste 30.000 de lei. Numai că și sindicalistul ar fi făcut la fel. El s-a pensionat, se pare în 2009, la 45 de ani și s-a reangajat, fiind acum președintele Sindicatului Național al Polițiștilor și Personalului Contractual. Coarnă a recunoscut că s-a pensionat la 45 de ani, dar din motive medicale.