Oana Cuzino scoasă din grila Pro TV. ”Ce se întâmplă, doctore” dispare după 18 ani

0
58

Oana Cuzino scoasă din grila  Pro TV. ”Ce se întâmplă, doctore?”, emisiunea sa din ultimii 18 ani, iese din programul postului în acestă toamnă. Pro TV a ales să renunțe la producția emisiunii cu profil medical.

Prezentatoarea și realizatoarea emisiuni, medicul Oana Cuzino este una dintre cele mai cunoscute vedete ale Pro TV și-a făcut debutul în presă, la sfârșitul anilor ’90, la cotidianul Național, apoi la TVR (”Medicina pentru toți”). ”Ce se întâmplă, doctore” a debutat la Pro TV în 2002.

 ”Îi mulțumim Oanei Cuzino că, timp de 18 ani, a fost alături de telespectatori cu fiecare ediție prezentată și cu materialele care au venit în ajutorul celor de acasă. Îi urăm numai bine pe mai departe și mult succes în dezvoltarea tuturor proiectelor personale”, au transmis reprezentații postului de televiziune. Oana Cuzino a fost căsătorită cu controversatul afacerist Yoav Stern, unul din marii bogați ai României. După divorțul celor doi, în 2014, Oana Cuzino a primit de la soțul ei, terenuri de peste 30 de hectare lângă București, evaluate la opt milioane de euro.

Mircea Diaconu are o avere fabuloasă însă recunoaște că e zgârcit! „Nu țin banii în bancă. Îi bag în terenuri, în păduri”

Oana Cuzino scoasă din grila  Pro TV.”Am creat universul DOC, adaptat secolului 21”

”Dragii mei prieteni, după 18 ani de colaborare cu PROTV, am decis împreună să punem punct emisiunii medicale, prin intermediului căreia v-am fost alături, aproape în fiecare zi, din acești mulți și minunați ani! Ca medic, sănătatea și un stil de viață sănătos au reprezentat și reprezintă principala mea preocupare. Proiectul media cu PROTV și-a atins scopul în toți acești ani, însă și-a atins și… limitele. Pentru a ajunge cu adevărat la milioane de oameni interesați de sănătate în mod aplicat, am creat universul DOC, adaptat secolului 21 și care oferă o experiență media 24/7 într-o formulă actualizată și interactivă, bazată pe tehnologia digitală online”, spune Oana Cuzino în mesajul său de ”despărțire”, în care a dat detalii despre viitorul său proiect.

Cele mai amuzante denumiri de localități din România. Măciuca, Pârțești, Buda, Sculeni ori Udați-Mânzu sunt în capul listei