Oana Moșneagu, de la datorii la celebritate. Povestea inspirațională a actriței: ”M-am întors în țară pe minus!”

Înainte de a deveni una dintre cele mai apreciate tinere actrițe din România, Oana Moșneagu a avut un parcurs profesional neașteptat și plin de provocări.

Oana Moșneagu: De la hostess la succes în actorie. La 33 de ani actrița cunoscută pentru rolurile din „Umbre”, „Vlad”, „Adela” și „Fructul oprit”, a adunat o experiență vastă în diverse domenii. Primii bani și i-a câștigat promovând produse din tutun, lucrând timp de doi ani ca hostess la diverse evenimente.

 Această experiență i-a deschis calea către o carieră în organizarea de evenimente, fiind angajată într-o multinațională pentru promovarea brandurilor de băuturi alcoolice.

În ciuda succesului său profesional, Oana nu a renunțat niciodată la pasiunea ei pentru actorie. Soția actorului Vlad Gherman și parteneră de scenă în numeroase producții, Oana a urmat două facultăți: Limbi Străine și Universitatea Națională de Artă Teatrală și Cinematografică „Ion Luca Caragiale”. Deși inițial și-a dorit să studieze actoria după terminarea liceului, părinții ei nu au susținut această alegere, determinând-o să își schimbe opțiunea.

Oana Moșneagu: povestea succesului și provocările de la începutul carierei

Pe lângă jobul din multinațională, Oana a lucrat și ca model, experiență care a dus-o chiar și în India pentru câteva luni. Această perioadă i-a oferit o perspectivă culturală unică, dar a venit și cu dificultăți financiare.

Popularul cuplu de actori Oana Moșneagu și Vlad Gherman (FOTO)

Oana Moșneagu, de la datorii la celebritate! „Experiența din India a fost foarte tare. E o cultură atât de diferită și o climă atât de diferită, încât te îmbogățește inevitabil. Interacționezi cu oameni. Ca profesie, ca modeling, eram ca un chinez într-o fabrică. Eu de luni până vineri mă duceam să fac ședințele foto, pozam pentru niște site-uri de haine și mă schimbam de 100 de ori pe zi.. M-am întors pe minus. Eram datoare agenției că m-am întors după prima mea experiență de 3 luni de zile”, a povestit frumoasa actriță.

Astăzi, Oana Moșneagu este un nume respectat în industria filmului românesc, iar parcursul său ne arată că drumul către succes este adesea plin de încercări și sacrificii.

Ultimele Articole

Articole similare

Parteneri

Loading RSS Feed