Oana Moșneagu și Vlad Gherman și-au transformat locuința într-o afacere!

Oana Moșneagu și Vlad Gherman au pornit o afacere fără bătăi de cap! Popularul cuplu de actori și-au unit nu doar destinele, ci și conturile cu scopul de a cumpăra o casă generoasă.

Însă, în cele din urmă, au mai amânat proiectul iar dorința lor locativă s-a ”împărțit” în patru garsonere, două de fiecare, pe care le-au scos spre închiriere.

 ”Investim banii câștigați în gasoniere, ne vin niște chirii de acolo, chiria din apartamentul nostru în care am sta se plătește din chiriile celelalte, și mai punem niște bani deoparte. Poate n-o să ne luăm niciodată casa noastră sau apartamentul nostru. Eram foarte atașată până de curând de ideea de a avea locul meu, de a avea stabilitate, mai ales că noi avem o meserie în care azi poți să ai de lucru, mâine poți să nu ai”, spune Oana Moșneagu care, după cununia civilă, eveniment ce a avut loc la începutul lunii, va îmbrăca rochia de mireasă în iunie a.c.

Oana Moșneagu și Vlad Gherman și-au transformat locuința într-o afacere: ”Am cumpărat eu  două, el două garsoniere

”Înainte de căsătorie, am cumpărat -eu  două, el două garsoniere-, cu toți banii pe care i-am strâns fiecare. Mi-am dat seama că ok, le am pe astea două, îmi iau chirie pe ele. Deci toată viața o să am de unde să plătesc chiria în altă parte”, adaugă actrița Oana Moșneagu care nu renunță la proiectul de a avea o casă împreună cu cel ce i-a devenit soț și cu care se întâlnște de multe ori și în distribuții de spectacole.

Ultimele Articole

Articole similare

Parteneri

Loading RSS Feed