Oana Zăvoranu, profit de 1 milion de euro pe 2021 de pe urma clinicii sale

Clinica Oanei Zăvoranu a avut o cifră de afaceri de 1 milion de euro pe 2021. În ciuda scandaluri cu foști angajați, care se consideră neplătiți conform contractelor, fosta prezentatoare de televiziune, efervescenta Oana revine în actualitate, trâmbițând o cifră de afaceri colosală.

Circa 3 milioane de euro, din care peste un milion au intrat în conturile sale și ale soțului său, Alex Ashraf. ”La sfârșitul lui 2016- începutul lui 2017 am băgat 2 milioane și ceva în această clinică, banii mei de la părinți moșteniți. Pentru că, zic eu, am fler și știu ce trebuie să fac ca să meargă lucrurile bine, am ajuns să fac o cifră frumoasă de afaceri și se poate verifica. Anul trecut, adică anul acesta, am avut o cifră de afaceri de 3 milioane de euro. Din această cifră de afaceri, câștigul meu este undeva la un milion și un pic de euro, bani curați”, a mărturisit Oana Zăvoranului Dan Capatos.

A început scandalul pe bani în familia Reghecampf. Anamaria Prodan: ”Mi-a furat tot din casă!”

Clinica Oanei Zăvoranu, profit de 1 milion de euro pe 2021.”N-am tocat banii lu’ mămica”

”N-am tocat banii lu’ mămica, așa cum se spune. sunt bani cinstiți. Ne-am gândit să ne extindem. Mama ar fi mândră de mine că nu am cheltuit banii pe cârpițe. Am bomboniera ei de cristal la mine în birou. De Sărbători, stau acasă cu soțul meu și de Revelion plecam undeva la munte. Noi suntem după o zi pe alta așa”, a mai spus Oana fosta prezentatoare de televiziune și actriță de telenovela, care a încheiat un an bun. În 2020, clinica sa a obținut Locul 1 la microintreprinderi, în sectorul 5 al Capitalei,  la Top Afaceri 2020.

Uimitor! La 10 ani de când a dispărut din atenția publică, îl regăsim pe Narcis Ianău pe scenă, în turneu cu celebra soprană Sarah Brightman

Ultimele Articole

Articole similare

Parteneri

Loading RSS Feed