AcasăMoney&PeopleOana Zăvoranu, vizitată dimineață de polițiști. Clinica sa este executată silit din...

Oana Zăvoranu, vizitată dimineață de polițiști. Clinica sa este executată silit din nou

Astăzi dimineată, clinica Oanei Zăvoranu a fost vizitată de polițiști care au însoțit un executor judecătoresc. Efervescenta vedetă de telenovele și emisiuni mondene ar avea deschise mai multe procese prin care creditorii cer sume importante.

 O fostă asistentă care lucra prin firma sa în statut de colaborator la firma Oanei Zăvoranu a solicitat în instanță banii pe care vedeta îi datorează. Ea este cea care a solicitat instanței ordinul judecătoresc și recuperearea prejudiciului ori a unor bunuri ce acoperă suma datorată, circa 10.000 lei.

Oana Zăvoranu trâmbița un profit de 1 milion de euro oe 2021 în ciuda deselor scandaluri cu fosți angajați. Fostul manager al clinicii a solicitat tot în instanță plata drepturilor sale bănești de circa 30.000 de euro, sumă pentru care, de asemenea, compania medicală a vedetei și a partenerului acesteia, Alex Ashraf, a fost în procedură de executare silită. Iar un alt medic, Bogdan Ioan Furtună susținea că Oana Zăvoranu ar avea o datorie la el de 40.000 de euro și a fost supus unei tentative de șantaj când și-a cerut banii.

Oana Zăvoranu, vizitată dimineață de polițiști

”La sfârșitul lui 2016- începutul lui 2017 am băgat 2 milioane și ceva în această clinică, banii mei de la părinți moșteniți. Pentru că, zic eu, am fler și știu ce trebuie să fac ca să meargă lucrurile bine, am ajuns să fac o cifră frumoasă de afaceri și se poate verifica. Anul trecut (2021-n.r.), adică anul acesta, am avut o cifră de afaceri de 3 milioane de euro. Din această cifră de afaceri, câștigul meu este undeva la un milion și un pic de euro, bani curați”, i-a mărturisit anul trecut Oana Zăvoranu lui Dan Capatos.

”N-am tocat banii lu’ mămica, așa cum se spune. sunt bani cinstiți. Ne-am gândit să ne extindem. Mama ar fi mândră de mine că nu am cheltuit banii pe cârpițe”, spunea mândră Oana.

Alexandru Arșinel a lăsat o avere impresionantă. Câte case avea și care sunt moștenitorii

Ultimele Articole

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.