Omul care îi vrea locul lui Dacian Cioloș: Dacă va fi nevoie, îmi voi face datoria

Informații de ultimă oră pe scena politică din România. Un membru important din USR este pregătit în orice moment să preia conducea partidului și totodată să îi ia locul lui Dacian Cioloș.

Este vorba despre Cătălin Drulă, vicepreședintele USR, care s-a declarat dispus să preia conducerea partidului dacă actualul președinte Dacian Cioloș își dă demisia.

Totodată, fostul ministru al Transporturilor a lansat o serie de atacuri la adresa lui Cioloș, despre care a spus că dezbină, în loc să coaguleze energiile partidului.

„Dacian Cioloș s-a adaptat mai greu la USR”, a declarat Cătălin Drulă, la B1 Tv.

El a criticat modul în care conduce partidul Dacian Cioloș și a spus că „o probă de leadership autentic e să aduni energii, nu să dezbini”.

În același timp, Drulă s-a arătat „șocat” și de modul în care Dacian Cioloș și-a prezentat și a încercat să-și impună programul politic: „A pus în termeni ultimativi această nouă viziune a partidului care s-ar externaliza. A fost destul de șocant acest moment și pentru mine”.

Cătălin Drulă, pregătit să își facă datoria

„Sper ca weekendul să fie un sfetnic bun pentru președintele nostru”, a mai adăugat Drulă.

Întrebat dacă mai vede un lider în Dacian Cioloș, fostul ministru al Transporturilor a răspuns că „a fost un moment în care am văzut, în 2016”.

Totodată, Cătălin Drulă s-a declarat gata să să preia conducerea partidului, în cazul unei demisii a lui Dacian Cioloș. În această ipoteză, conducerea interimară este preluată de vicepreședintele cu cele mai multe voturi, care este Cătălin Drulă, iar interimatul poate dura oricât, potrivit statutului USR.

„Dacă va fi nevoie, voi prelua partidul și îmi voi face datoria”, a spus Drulă.

Ultimele Articole

Articole similare

Parteneri

Loading RSS Feed