AcasăMoney&PeopleInna va produce propriul talet show! One True Singer va rula pe...

Inna va produce propriul talet show! One True Singer va rula pe HBO MAX

Inna va produce propriul talet show! Parteneră la Global Records, casa discuri în care și-a băgat banii propune propriul show ce se va lansa în România odată cu noul canal HBO Go.

Talent show-ul, intitulat One True Show este unul apropiat formatelor consecratede la Antena 1 și Pro TV, și – nu este o minciună -va avea premiera pe 1 aprilie a.c. Emisiunea produsă de Global Records (casa de producție muzicală care reprezintă o grămadă de artiști consacrați amintim Inna, Antonia, Carla’s Dreams, The  Irina Rimes, Roxen) pune la bătaie un premiu consistent, de 50.000 de euro, sub forma unui contract muzical, plus alți 50.000 euro în contul câștigătorului.

Inna va produce propriul talet show!

Topul celor mai scumpe parfumuri din lume!

Inna va produce propriul talet show! One True Singer va rula pe HBO MAX

” La finalul episodului, din cei 14 tineri pretendenţi la titlul One True Singer, sigur va avea un favorit. Pe parcursul sezonului, concurenţii vor trece printr-o serie de provocări, una mai complexă decât cealaltă, propuse de experţi din industria muzicală. Sunt teste de perseverenţă şi dedicare, nu doar de voce şi atitudine de star, şi sunt menite să comprime în două luni munca experţilor care pot lucra şi ani să modeleze un talent brut într-un artist complet”, spune producătoarea show-ului care va putea fi văzut doar de abonații HBO Max.

”One True Singer este un concept pe care îl aveam pregătit de ceva vreme, a apărut în cel mai organic mod cu putinţă din exact activitatea noastră de zi cu zi şi din dorinţa de arăta care este parcursul de la un artist talentat la un star. Suntem mândri că am avut ocazia să dezvoltăm şi să producem acest show împreună cu HBO”, spune Ștefan Lucian, CEO Global Records.

Noi festivaluri în România, în 2022. Lista complete a marilor manifestări muzicale

Ultimele Articole