ORBAN este încolțit! CÎȚU și-a manifestat primele ambiții clare de lider PNL

0
43
ORBAN este încolțit! CÎȚU și-a manifestat primele ambiții clare de lider PNL

Premierul Florin Cîțu a declarat, miercuri, într-un interviu pentru G4Media.ro, că intenționează să candideze la Congres la altă funcție decât cea de vicepreședinte PNL, pe care o ocupă în prezent. Cîțu a evitat să spună clar dacă va candida la funcția de președinte sau de cea de prim-vicepreședinte PNL, afirmând că va clarifica acest lucru după ce partidul va stabili data Congresului.

 

Complimentul pe care l-a primit Șoșoacă din partea unuia dintre cei mai râvniți burlaci ai României

 

 

În opinia sa, Congresul ar trebui organizat după finalizarea campaniei de vaccinare, pentru ca alegerile interne din partid să poată fi organizate fizic, nu online. Șeful Guvernului a declarat că nu sunt adevărate informațiile care circulă în partid, potrivit cărora nu se întâlnește cu primarii partidului atunci când aceștia solicită audiențe la premier.

”Este o informație falsă, nu știu cine aruncă asemenea informații în spațiul public, nu știu de ce le aruncă. Vorbesc foarte mult cu primari, au fost în ultimele săptămâni primari din toate zonele la mine. A, că nu fac cu toți poze, că nu le public, asta este altceva”, a declarat șeful Executivului.

 

Realizare istorică! Gaură neagră, creată cu succes într-un laborator

 

 

Cîțu a precizat că Ludovic Orban ”susține foarte mult” guvernul pe care îl conduce. ”Bugetul a trecut prin Parlament exact cum ne-am dorit cu toții. A avut un rol important domnul președinte Orban aici, a condus foarte bine ședințele din Parlament, fără nici un fel de probleme. Este clar că susține pe față guvenarea și își dorește să avem o guvernare de succes”, a precizat Cîțu.

Întrebat ce rol are la Guvern consilierul onorific Lucian Isar, despre care liberalii spun că este mâna dreaptă a premierului și că are tot mai multă influență asupra premierului, Florin Cîțu a admis că discută ”foarte mult despre strategia pe companii” și că pe teme economice se consultă cu Isar.

 

Articolul integral pe G4MEDIA