AcasăMoney&PeopleOscar 2022. Cum poți vedea LIVE, în România, fastuoasa gală

Oscar 2022. Cum poți vedea LIVE, în România, fastuoasa gală

Mai sunt câteva zile până la ceremonia de decernare a Premiilor Oscar, cele mai importante trofee din industria cinematografică mondială.

Pe 27 martie, la Dolby Theatre din Hollywood, Los Angeles va avea loc gala iar românii o pot vedea în direct, în dimineața de 28 martie (cu începere de la ora 03.00), pe platofrma VOYO. Este singurul loc unde ceremonia poate fi văzută integral. A doua zi, un rezumat al ceremoniei va fi difuzat pe Pro Cinema (cu începere de la 20.30).

”Umor prin omor!” Mihai Bendeac, reclamat pentru violență împotriva femeii. Ce gest a provocat furia!

Oscar 2022. Cum poți vedea în România fastuoasa gală

Inițial, ceremonia de decernarea Premiilor Oscar urma să aibă loc la începutul anului însă a fost amânată din cauza situației epidemiologice. Nominalizările pentru cea de-a 94-a ediție a râvnitelor premii ale Academiei Americane a Artelor și Știinelor Filmului au fost anunțate online pe pagina organizației.

Anul acesta, cele mai multe nominalizări le-a primit ”The Power of the Dog”, o producție Netflix, care a întrunit 12 nominalizări, dar și noua producție a clasicei ecranizări ”Dune”, cu 10 nominalizări. În total, 276 de lungmetraje înscrise aspiră la Oscar pentru ”Cel mai bun film”.

Lista intehgrală a nominalizărilor o puteți vedea AICI.

Monica Gabor are datorii de zeci de mii de euro în România, dar afișează o viață luxoasă în SUA

 

Ultimele Articole