Monica Gabor are datorii de zeci de mii de euro în România, dar afișează o viață luxoasă în SUA

Monica Gabor afișează o viață luxoasă în SUA, însă are datorii colosale în România. După divorțul de Irinel Columbeanu fostul model s-a mutat peste ocean, lâsând datorii de zeci de mii de euro neplătite, spune avocata ce a reprezentat-o în procesul de divorț.

Conform avocatei Tripona Murgu, diva mondenă care s-a căsătorit din nou cu un milionar american de origine chineză, ar avea de plăti multe alte cheltuieli ce ridică suma datoriilor la circa 80.000 de euro. Monica Gabor nu a achitat nici onorariul avocatei ce a reprezentat-o în procesul de divorț, plus alte dobânzi și penalizări. Potrivit Triponei Murgu, fosta doamnă Columbeanu a încercat și în Statele Unite să o executae silită, însă nu are bunuri pe numele său.

Monica Gabor, datorii de zeci de euro în România și afișează o viață luxoasă în SUA

 

Andreea Esca, chemată în instanță de primărie pentru o proprietate de un milion de euro

Monica Gabor, datorii de zeci de euro în România și afișează o viață luxoasă în SUA

Nu am recuperat nimic. Am găsit într-un singur cont, în România, o suma derizorie, de doar 4.500 de lei. Pe aceia i-am recuperat. Nu știu ce face în America, unde își ține banii. Problema e că dacă nu are nimic pe numele ei e greu”, a declarat fosta avocată a Monicăi Gabor pentru playtech.ro. ”Ar putea să spună că plătește măcar onoraiul din contract, fără dobândă și penalizări”, adaugă acesta care spune că s-a întâmplat să fie păgubită pentru că a mers pe încredere în relația cu Monica Gabor.

După ce a plecat de la Izvorani, fosta reședință a lui Irinel Columbeanu, Monica Gabor a locuit în Beverly și Malibu, în ultimii 10 ani alături de milionarul pe numele său  Poe Qui Ying Wangsuo, botezat Mr Pink după sucurile pe care le comercializează.

Mădălina Ghenea, încă un rol într-un film de milioane de dolari. Joacă alături de Ed Westwick

Ultimele Articole

Articole similare

Parteneri

Loading RSS Feed