Otilia Bilionera și-a chemat la tribunal impresarul! ”Sunt la mijloc sute de mii de euro”

Frumoasa Otilia Bilionera, solista româncă mai puțin cunoscută în țara sa, dar care se bucură de succes în cluburile și radiourile europene, și-a chemat fostul său impresar la tribunal. În urmă cu ceva ani și Alexandra Stan și-a acționat în judecată propria echipă de impresariat și producție pentru că s-a considerart furată.

Se pare că firma de impresariat artistic a acestuia a fost acționată în judecată, la mijloc, pentru recuperarea unor sume uriașe. Timp de șase ani, până la apariția crizei medicale, Bilionera a susținut zeci de concerte în Europa dar și Asia, unde a ajuns o reală vedetă a muzicii. Înainte să plece în Republica Dominicană, unde participă la show-ul Pro TV ”Survivor România”, solista a încercat să își recupereze banii de pe urma drepturilor de autor dar și de pe urma onorariilor din concerte însă nu a reușit să obțină o soluție multumitoare drept pentru care a apelat la instanță.

Încă o artistă româncă ce s-a bucurat de succes internațional și-a chemat la tribunal impresarul. ”Sunt la mijloc sute de mii de euro”

”Colaborarea mea cu Jhaps Records a luat sfârșit! Călătoria mea muzicală continuă și vă mulțumesc tuturor pentru susținerea de-a lungul timpului. Vorbim de sute de mii de euro. Nu mă refer doar la banii pe care nu i-am primit, conform înțelegerii și contractului pe care îl aveam pentru concerte, ci mă refer și la bani pe care ar fi trebuit să îi primim în urma punerii în circulație a melodiilor făcute de noi”,  a dat din casă Marius Nicula (Mario Joy), compozitorul multor piese cântate de Otilia Bilionera, pe numele său Otilia Brumă (29 de ani).

 

Ultimele Articole

Articole similare

Parteneri

Loading RSS Feed