Otilia Bilionera și-a chemat la tribunal impresarul! ”Sunt la mijloc sute de mii de euro”

0
18

Frumoasa Otilia Bilionera, solista româncă mai puțin cunoscută în țara sa, dar care se bucură de succes în cluburile și radiourile europene, și-a chemat fostul său impresar la tribunal. În urmă cu ceva ani și Alexandra Stan și-a acționat în judecată propria echipă de impresariat și producție pentru că s-a considerart furată.

Se pare că firma de impresariat artistic a acestuia a fost acționată în judecată, la mijloc, pentru recuperarea unor sume uriașe. Timp de șase ani, până la apariția crizei medicale, Bilionera a susținut zeci de concerte în Europa dar și Asia, unde a ajuns o reală vedetă a muzicii. Înainte să plece în Republica Dominicană, unde participă la show-ul Pro TV ”Survivor România”, solista a încercat să își recupereze banii de pe urma drepturilor de autor dar și de pe urma onorariilor din concerte însă nu a reușit să obțină o soluție multumitoare drept pentru care a apelat la instanță.

Încă o artistă româncă ce s-a bucurat de succes internațional și-a chemat la tribunal impresarul. ”Sunt la mijloc sute de mii de euro”

”Colaborarea mea cu Jhaps Records a luat sfârșit! Călătoria mea muzicală continuă și vă mulțumesc tuturor pentru susținerea de-a lungul timpului. Vorbim de sute de mii de euro. Nu mă refer doar la banii pe care nu i-am primit, conform înțelegerii și contractului pe care îl aveam pentru concerte, ci mă refer și la bani pe care ar fi trebuit să îi primim în urma punerii în circulație a melodiilor făcute de noi”,  a dat din casă Marius Nicula (Mario Joy), compozitorul multor piese cântate de Otilia Bilionera, pe numele său Otilia Brumă (29 de ani).