Panait, KTD Invest: Dacă măsurile anunţate vor fi adoptate, România va intra într-o depresie (VIDEO)

„Nimeni nu contesta faptul ca erau necesare. Probabil ca nu puteam sa mergem mai departe daca nu erau luate aceste masuri. Pozitia FMI a fost destul de transanta in sensul asta. De asemenea, cred ca toata lumea este de acord ca ele au fost luate atat de tarziu si toate deodata. Era bine daca se implementau mult mai timpuriu si gradual”, a declarat preşedintele KTD Invest, Iulian Panait.

„Au fost decizii luate intr-un moment de panica la nivel guvernamental. Cred ca au ajuns in al 12-lea ceas in care si-au dat seama ca peste putin timp nu vor mai face fata si au luat toate masurile deodata”, a precizat Panait.

„Daca toate masurile care au fost anuntate in presa, si au fost extrem de multe, daca toate vor fi implementate probabil ca Romania va intra intr-o depresie profunda. Sunt masuri extrem de numeroase care afecteaza categorii extrem de largi ale populatiei”,  a explicat presedintele KTD Invest.

Iulian Panait spune că toată lumea va avea de suferit în urma măsurilor anunţate, chiar dacă unele categorii nu vor fi direct afectate. El a făcut referire şi la mediul privat, care, deşi la prima vedere se bucură pentru că taxele nu au fost mărite, în curând va simţi din plin efectele măsurilor. Cel mai tăios dintre ele va fi scăderea drastică a consumului.

Ultimele Articole

Articole similare

Parteneri

Loading RSS Feed