De la organizator de mari concerte, la important dezvoltator imobiliar! Părintele marilor concerte rock românești, Dorian Ciubuc a ridicat o clădire de birouri, investiție de 5 milioane de euro

Dorian Ciubuc, primul și cel mai important organizator de evenimente concertistice de după ’89, a schimbat show-ul cu imobiliare. Timp de două decenii a investit milioane de dolari în aplauze. La 62 de ani, ”părintele” concertelor rock românești a inaugurat o clădire de birouri evaluată la peste 5 milioane euro.

Blocul este situat în imediata apropiere a mall-ului Promenada, pe Barbu Văcărescu, zonă devenită km 0 al clădirilor de birouri din nordul Bucureștiului.

Dorian Ciubuc a intrat în istoria muzicală românească. În anii de după ’89, el a deschis drumul concertelor mari în România. Organizator al primului mare eveniment rock  românesc – Festivalul ”Rock ‘91”, ce a continuat, anual, cu aducerea în România a multor artiști consacrați (amintim Uriah Heep, Ian Gillan, Nazareth, The Scorpions, Jetro Tull, Iron Maiden, Metallica, Whitesnake, Deep Purple, Steve Vai, Montserrat Caballe, Phil Collins, Ozzy Osbourne), povestea lui Dorian Ciubuc a început  în anii ’80, în anii adolescenței, când a fost sunetist pentru multe formații. În special Roșu și Negru, cel mai important grup pop-rock al acelor ani.

Dorian Ciubuc înconjurat de buni prieteni (st.-dr.) Tino Furtună (Holograf), Vlady Cnejevici, Teo Boar, Mircea Baniciu, Dan Bittman

Unde se fac banii românești. Cum arată fabrica unde se tipăresc bancnotele

Părintele marilor concerte rock românești, Dorian Ciubuc a ridicat un bloc de birouri de 5 milioane de euro

Dorian Ciubuc, omul care a produs în anii 2000 zeci de albume muzicale prin propria casă de discuri- Zone Records- și propria finanțare, a încheiat de ani buni acestă ”aventură” și s-a întreptat spre alt domeniu, afacerile imobiliare și construcțiile de clădiri de birouri.

Ciubuc nu s-a despărțit de lumea muzicală. Anii petrecuți alături de cei mai importanți artiști români, în turnee ori ca promotor concertistic, s-a sudat o prietenie pe viață.  Dovadă că, recent, mai toată lumea rock-ului și folk-ului românesc a petrecut la botezul nepoțelului său, eveniment de mare ștaif ce a avut loc la un club din Mamaia.

Dorian Ciubuc, între Ozzy Osbourne și colegii din tinerete, de la Roșu și Negru

Elena Udrea și-a scos la plajă noul tatuaj de pe piept. Nonconformista fostă politician și-a ”bătut” un mesaj dedicat unei persoane dragi

Ultimele Articole

Articole similare

Parteneri

Loading RSS Feed