Partidul lui Dan Voiculescu intră la guvernare. Cine sunt noii oameni numiţi la nivelul Cabinetului Ciucă

Doina Pârcălabu, fost preşedinte al Casei Naţionale de pensii şi membru PPU-SL, a fost numită secretar de stat al Ministerului Familiei, condus de Gabriela Firea. O altă numire de apropiat al formaţiunii fondate de Dan Voiculescu este Teodor Dulceaţă Doina Pârcălabu, fost preşedinte al Casei Nationale de Pensii şi membru al PPU-SL (partidul fondat de Dan Voiculescu), a fost numită secretar de stat în noul minister al Familiei condus de Gabriela Firea. Doina Pârcălabu este liderul Departamentului pentru Muncă şi Protecţie Socială din cadrul PPU-SL. Pârcălabu este prima persoană din PPU-SL care ajunge în Guvern.

Tot apropiat de acest partid, mai ales prin bună relaţie cu Graţiela Gavrilescu, deputat PPU-SL, este Teodor Dulceaţă, noul secretar generaj adjunct numit la Ministerul Mediului.  La Finanţe, Marius Zinca a fost mutat de pe funcţia de secretar general pe cea de secretar general adjunct, iar la Ministerul Culturii a fost numit secretar de stat Mădălin Voicu, politician care a mai ocupat această funcţie, dar care în trecut a avut şi mai multe mandate de deputat.

Nicolae Ivăşchescu a fost numit secretar de stat al Departamentului pentru Relaţia cu Republica Moldova. Ivăşchescu a fost numit în ultimii ani în funcţii pe filiera PMP, fiind secretar de stat la Muncă, dar şi la Transporturi în perioada Guvernului Orban.

Citeste mai mult: adev.ro/r5by5f

Ultimele Articole

Articole similare

Parteneri

Loading RSS Feed