x


  • EUR
    4.8743
    USD
    4.0259
string(8) "justitie"

Patru ani şi jumătate de închisoare pentru un poliţist din Dolj care a luat mită

Un fost agent de poliție din cadrul IPJ Dolj a fost condamnat la patru ani și șase luni închisoare cu executare și doi ani pentru luare de mită.

Autor: Alice Drăghici | Sursa: Money.ro | Publicat: 23.11.2020, 12:24

Anchetatorii spun că poliţistul a pretins şi primit suma de 700 euro şi 100 lei de la membrii familiei unei persoane încarcerate, pentru a da o soluţie favorabilă într-un dosar în care efectua cercetări pentru săvârşirea infracţiunii de conducere a unui vehicul fără permis de conducere.

 

OMS: Virusul COVID-19 nu se transmite prin apă când înotați

 

„Faţă de inculpat a fost pusă în mişcare acţiunea penală pentru săvârşirea infracţiunilor de trafic de influenţă şi luare de mită în formă continuată (3 acte materiale) și favorizarea făptuitorului în formă continuată (3 acte materiale).

 

În același timp, procurorul de caz din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Dolj a dispus reținerea inculpatului pe o perioadă de 24 ore, iar Tribunalului Dolj, a hotărât arestarea preventivă pentru 30 zile a acestuia, măsură prelungită până la trimiterea sa în judecată”, arată DGA.

 

În baza mandatului de executare a pedepsei, la data de 20 noiembrie 2020, persoana în cauză a fost încarcerată în penitenciarul Craiova.