AcasăEconomiePaul Barnett va prelua funcţia de preşedinte al Ursus Breweries din iunie...

Paul Barnett va prelua funcţia de preşedinte al Ursus Breweries din iunie 2021, iar Dragoş Constantinescu va fi promovat în cadrul grupului Asahi Europe & International

Paul Barnett(foto stânga) are o mare experienţă comercială dobândită în roluri precum vice-preşedinte de vânzări în cadrul sucursalei Asahi Europe & International din Cehia, şef al departamentului european de shopper marketing la SABMiller (Elveţia), director regional de vânzări Asia Pacific la Johnson & Johnson (Singapore) şi numeroase alte poziţii din departamentele de vânzări, deţinute în cadrul companiilor Johnson & Johnson şi Nestlé în Australia. Barnett a fost director general al Asahi Brands Europe (cu sediul în Republica Cehă).

În cel mai recent rol al său, Transformation Director Europe, Paul a construit şi implementat agenda de transformare a grupului Asahi Europe & International. 

„Mă simt onorat să preiau rolul de Preşedinte al Ursus Breweries şi să mă alătur unei echipe de profesionişti, a căror dedicare se citeşte în performanţa foarte bună de până acum a companiei de bere numărul 1 în România. Sunt nerăbdător să duc mai departe proiectele şi iniţiativele existente, precum şi să dezvoltăm împreună unele noi, la care să contribui prin experienţa dobândită până acum în vibranta industrie a berii”, a declarat Paul Barnett.

După mai bine de doi ani în rolul de preşedinte al Ursus Breweries şi Managing Director Asahi Breweries Romania & Hungary, Dragoş Constantinescu (foto dreapta) este promovat ca Managing Director al diviziei care include Germania, Austria, Cehia şi Slovacia, parte din grupul Asahi Europe & International. 

„Mă bucur să am oportunitatea de a conduce divizia de business care include Cehia, Slovacia, Germania şi Austria, din grupul Asahi Europe & International. Sunt totodată mândru de echipa din România şi de ceea ce  am reuşit să realizăm împreună. Le mulţumesc colegilor mei pentru pasiunea şi dedicarea cu care lucrează în fiecare zi. Sunt convins că Ursus Breweries va avea şi de acum încolo rezultate excelente şi că experienţa lui Paul va contribui la acestea”, a declarat Dragoş Constantinescu. 

Constantinescu s-a alăturat companiei Ursus Breweries în 2019, după o carieră de 16 ani în cadrul British American Tobacco, timp în care a ocupat diverse funcţii, toate pe plan internaţional. A lucrat în cadrul diviziei de export BAT din Amsterdam, a avut funcţii de conducere la nivel naţional şi regional în Marea Britanie, Belgia, Olanda, Suedia, Norvegia şi Polonia. De asemenea, a supervizat zona de nord a Europei Centrale: Polonia, Republica Cehă, Slovacia, Ungaria şi Ţările Baltice, acoperind diviziile Commercial şi Electronic Cigarettes din aceste pieţe.

Ursus Breweries este cel mai mare producător de bere din România. Mărcile din portofoliul Ursus Breweries sunt: Ursus, Timişoreana, Ciucaş, Peroni Nastro Azzurro, Grolsch, Azuga, Pilsner Urquell, Asahi Super Dry şi St. Stefanus, alături de marca de cidru Kingswood. În prezent, Ursus Breweries deţine 3 fabrici de bere: în Braşov, Buzău şi Timişoara şi o mini-facilitate de producţie în Cluj-Napoca. Din 2017, Ursus Breweries face parte din Asahi Europe & International.  

Ultimele Articole