AcasăMoney&PeopleS-au aprobat două spectacole test în România. Vor fi acceptați numai...

S-au aprobat două spectacole test în România. Vor fi acceptați numai vaccinați, fără mască obligatorie

S-au aprobat două spectacole test în România, la Opera Națională și Teatrul Național din Capitală. reprezentații ce urmează să aibă loc la două săptămâni după Sărbătorile Pascale. Pe fondul accelerării programului de vaccinare, Ministerul Culturii propune un program-pilot privind reluarea spectacolelor în marile săli ale țării.

Încurajați de rezultatele spectacolelor-test din Europa (cel mai mare a avut loc la Barcelona, iar concluziile acestui experient social au fost comunicate zilele trecute, niciunul dintre cei 5000 spectatori care au fost prezenți la concertul din luna martie nu s-a infectat), ministrul culturii, Bogdan Gheorghiu a propus mai multe variante.

La mulți ani, Florin Călinescu! Îndrăgitul actor împlinește azi 65 ani. Povestea vieții sale pare desprinsă dintr-un film

S-au aprobat două spectacole test în România. Vor avea loc peste 2 săptămâni, în București

S-au aprobat două spectacole test în România! ”Vom încerca să implementăm câteva variante pentru a putea trage nişte concluzii. Tocmai pentru a arăta beneficiile vaccinării, propunem ca, cel puţin în programele unde participă persoane vaccinate, să nu se poarte mască, pentru că şi experimentele făcute în alte ţări ne-au arătat că vaccinarea e sigură şi demonstrează beneficiile chiar în cazurile în care participanţii nu poartă mască”, a declarat Gheorghiu, care a mai spus că sălile vor fi ocupate ”aproape de capacitatea lor maximă”.

Iniţial, ne-am propus ca imediat după Paşti să implementăm aceste programe, dar, în urma discuţiilor, managerii ne-au cerut un răgaz de două săptămâni după Sărbătorile Pascale, tocmai pentru a putea implementa mai bine anumite lucruri, inclusiv selecţia publicului participant”, a mai adăugat ministrul Gheorghiu care a dat dispoziții pentru ca un nou centru de vaccinare să fie găzduit de Biblioteca Națională a României. Vestea că s-au aprobat două spectacole test în România, i-a făcut pe mulți artiști să-și manifeste bucuria.

Irinel Columbeanu, mărire și decădere. Merge cu berea în buzunar și bea cafea la plic /FOTO

Ultimele Articole