Pavel Bartoș, înainte să ajungă cel mai bine plătit actor de la Pro TV: ”Am fost lăcătuș mecanic, șantierist. Liceul l-am urmat cu două cămăși”

Pavel Bartoș, unul dintre cei mai bine plătiți actori ai Pro TV, a povestit cum și-a început drumul profesional, sacrificiile și privațiunile pe care le-a îndurat înainte să ajungă actor.

Născut într-o familie de oameni muncitori din Miercurea Ciuc, absolvent al Facultății de Teatru a Universității Babeș-Bolyai din Cluj-Napoca, prezentatorul ”Românii au Talent” a strâns o experiență de viață înainte ca talentul său să fie recompensat pe măsură. Într-o discuție cu Mihai Morar, Pavel Bartos i-a mărturisit omului de radio cum s-a maturizat prematur, după 16 ani, din cauza pierderii tatălui său.

Foto: Smiley, Andreea Esca și Pavel Bartoș

Pavel Bartoș, înainte să ajungă cel mai bine plătit actor de la Pro TV: ”Liceul l-am urmat cu două cămăși”

Înainte să devină actor și vedetă de televiziune (are un salariu ce circa 15.000 de euro de la ”Românii au talent”) Pavel Bartoș, a fost vânzător la alimentara, lăcătuș mecanic, cărător cu cârca, ospătar și comerciant de mărțișoare.

”Rudele lui tata lucrau în construcții și au zis «hai aici». Dar mi-am dat seama că nu-mi place, dar am făcut-o că trebuia să îi ajut pe ai mei. Acolo, pe șantier, am învățat să îi admir pe cei cărora le place munca fizică. în Cluj am lucrat non-stop noaptea și ziua mergeam la facultate. La ora de balet dormeam. Până mi-au zis profesorii «băi, trebuie să alegi». Am fost și ospătar. Am lucrat într-un chioșc. Eu în două cămăși am făcut tot liceul”, este povestea actorului care, la 48 de ani și-a băgat toți banii într-un film, propriul lung-metraj. Recent, a avut loc premiera filmului ”Ramon”, în care Pavel Bartoș este de-opotrivă finanțator și protagonist.

Ultimele Articole

Articole similare

Parteneri

Loading RSS Feed