AcasăMoney&PeoplePe ce dă Speak bani constant. Are aproape 100 de perechi! ”E...

Pe ce dă Speak bani constant. Are aproape 100 de perechi! ”E o boală”

 Unul din preferații adolescentelor românce, Speak face bani buni din activitatea muzicală dar și din participarea reality show-uri, fiind una din vedetele campioane ca număr de participări.

Mai nou câștigă din contracte publicitare, atât el cât și mondena sa iubită, Ștefania, cu care a făcut echipă la Asia Expres, și-au lansat propriul show digital ”Aventura, strigați ura!” Echipă atât pe scenă cât și în viața de zi cu zi, Speak  și Ștefania au pasiuni diferite. Cel puțin solistul, pe numele său Ștefan Sprianu care este dependent de cumpărat pantofi sport. La modul cel mai serios, adidașii reprezintă investiția cea mai constantă a lui Speak (35 de ani), colecția sa ajungând să numele aproape 100 de perechi. Ca numărul acestora să nu mai crească, Speak a început să doneze o pereche mai veche de fiecare dată când cumpără una nouă.

Îl mai știi pe Piticul Porno? Cu ce se ocupă acum fosta vedetă a producțiilor românești pentru adulți

Pe ce dă Speak bani constant. Are aproape 100 de perechi de pantofi sport

”Ultima oară vând i-am numpărat erau vreo 85 de perechi de adidași. Dar la fiecare pereche pe care mi-o cumpăr, vreau să donez una, că nu mai pot! E o boală, pot să zic, e o traumă a copilăriei. Când eram mic, nu aveam, aveam teniși, aveam niște colegi de echipă ai căror părinți erau avocați și medici și mai ieșeau pe afară. Multe perechi pe care mi le iau acum, sunt de atunci, din 1998, 1996, perioada aia. Astea sunt jucăriile mele!”, spune solistul a cărui emisiune, de găsit pe Voyo (Pro Tv), prezintă aventurile din calatoriile sale. ”A pornit dintr-o joacă, nu ne-am aşteptat să facem atât de multe episoade, nu ne-am aşteptat să trecem prin atât de multe peripeţii”, spune acesta.

Un fotbalist român s-a sinucis la 32 de ani! S-a aruncat de pe bloc

 

Ultimele Articole