Un fotbalist român s-a sinucis la 32 de ani! S-a aruncat de pe bloc

Roland Dedius Stănescu, fost jucător de la Petrolul Ploiești și FC Argeș, s-a sinucis.

Fotbalistul, în vârstă de 32 de ani, tânărul, care suferea de afecțiuni psihice și ar mai fi avut tentative de suicid, s-a aruncat de la etajul 4 al unui bloc de pe Bulevardul Pipera. Tragedia s-a întâmplat sub ochii mamei sale care venise în vizită.

”Polițiștii orașului Voluntari au fost sesizați prin apel 112, cu privire la faptul că, un bărbat s-a precipitat de la etajul 4, al unui bloc de locuințe din localitate. Polițiștii din Voluntari s-au deplasat la fața locului pentru efectuarea activităților specifice din competență”, a precizat IPJ Ilfov. „De asemenea, la fața locului s-au deplasat 2 echipaje medicale din cadrul SMURD, care au efectuat manevrele de resuscitare, însă din păcate, au declarat decesul victimei. S-a relaționat cu Serviciul de Medicină Legală Ilfov, care urmează să se deplaseze la fața locului pentru efectuarea de activități specifice”, a anunțat într-un comunicat polițiștii dela IPJ Ilfov care au predate cazul colegilor de la Investigații Criminale pentru a se stabili cum s-a produs totul.

Elena Gheorghe, afacere de suflet! Are propria școală de dans pentru copii

”Roland Stănescu, fostul jucător al echipei noastre în perioada 2016-2017 (20 de meciuri jucate/11 goluri marcate), ne-a părăsit, astăzi, definitiv! Rămas bun, Roli! Dumnezeu să te ierte şi să te odihnească în pace!”, a transmis, sâmbătă, imediat după tragedie, clubul Petrolul Ploieşti

Ultimele Articole

Articole similare

Parteneri