Elena Gheorghe, afacere de suflet! Are propria școală de dans pentru copii

De 15 ani în fruntea clasamentelor  muzicale, Elena Gheorghe duce mai departe o mica afacere care nu-i aduce mare profit, în schimb îi oferă mari satisfacții.

Este vorba de Pasitos, propria școală de dans pentru copii, pe care o are deschisă alături de instructorul Paul Șerban, în Clinceni, Ilfov. Artista, fosta solistă a trupei Mandinga, este mândră că sutele de copii care au absolvit cursurile școlii sale, iar trupa sa de dans a câștigat multe trofee la concursuri de profil, în multe țări din Europa. Copiii din localitatea sa natală, situată în vecinătatea Bucureștiului, au mai multe ateliere pentru stiluri diferite (street dance, folclor romanesc și internațional, dansuri clasice), cursurile având loc pe perioada verii la teatrul de vară ce poartă numele artistei.

BUG Mafia împlinesc 30 de ani și se trăiesc doar din muzică. În afaceri au eșuat: ”Mult de muncă și puțin profit”

Elena Gheorghe, afacere de suflet! Are propria școală de dans pentru copii

Din palmaresul grupelor de dansatori, amintim: locul 2 la campionatul mondial  ESDU și locul I la campionatul naționmal de dans IDO. Artista este implicată și în propriul atelier de croitorie, dar și în diverse campanii online, unde susține cursuri de dezvoltare personală. „Este un vis mai vechi, pe care acum am reuşit să-l materializez. Tradiţiile latino-americane sunt fascinante şi am ţinut să promovez în România aceste stiluri de dans ca adevărate stiluri de viaţă. Dansurile pe care le veţi învăţa la Pasitos exprimă din plin pasiunea, energia, bucuria de a trăi”, spune Elena Gheorghe ai cărei elevi au însoțit-o pe scenă la multe din spectacolele sale mari, în special cele de pe scena Sălii Palatului.

Peter Imre a murit. Viața sa, lecție de supraviețuire. 39 de ani s-a luptat cu o boală grea

Ultimele Articole

Articole similare

Parteneri

Loading RSS Feed