AcasăMoney&PeoplePeter Imre a murit. Viața sa, lecție de supraviețuire. 39 de ani...

Peter Imre a murit. Viața sa, lecție de supraviețuire. 39 de ani s-a luptat cu o boală grea

Peter Imre s-a stins din viață vineri seara, la doar  60 de ani. Cunoscutul manager, fost iubit al actriței Corina Dănilă, s-a luptat cu cancerul 41 de ani.

Fostul director al unui important trust de presă și a filialei pe România și Bulgaria a unui important producător de tutun, Peter Imre a fost căsătorit cu Marina, fiica fostului ministru de externe Teodor Meleșcanu. Născut la Zalău, schimbările din ’89 l-au prins pe Peter Imre ca angajat la Hert Rent-A-Car Budapesta. În ultimii 30 de ani a deținut multe funcții de conducere la importante filiale ale unor importante multinaționale.

Oana Zăvoranu, trimisă în judecată pentru șantaj. Un cunoscut medic i-a făcut plângere penală

Peter Imre a murit. Viața sa, lecție de surpaviețuire. 39 de ani s-a luptat cu o boală grea

”A devenit mama copilului meu înainte să ne căsătorim. Tocmai fusesem diagnosticat cu o boală incurabilă, cancer, și mi se spusese că nu pot să am copii. Și chiar atunci femeia aceasta mi-a spus că voi fi tată! Dumnezeu știe ce face și trebuie lăsat să facă ceea ce trebuie. Sigur că, de atunci, medicina a evoluat, boală nu a mai fost ceea ce părea să fie, dar atunci, părinții mei au rugat-o pe Lacrima să lase copilul, cu atât mai mult cu cât eu aveam doar 19 ani și mi se spunea că voi muri în câțiva ani”, a povestit Peter Imre într-un interviu.

BUG Mafia împlinesc 30 de ani și se trăiesc doar din muzică. În afaceri au eșuat: ”Mult de muncă și puțin profit”

 

Ultimele Articole