Pe Robbie Williams îl costă autoizolarea 250.000 $. Virusul l-a prins în vacanță, într-o vilă cu o chirie fabuloasă

0
6
Pe Robbie Williams îl costă autoizolarea 250.000 $. Virusul l-a prins în vacanță, într-o vilă cu o chirie fabuloasă

În următoarele două săpătămâni  starul pop (în vârstă de 46 ani) este nevoit să stea în carantină acolo, împreună cu toată familia sa.

Robbie Williams a petrecut Crăciunul cu familia în casa lui din Londra, înainte de a se îmbarca în avion cu destinaţia St. Barts. Cântăreţul a plecat în vacanţa din Marea Caraibilor însoţit de soţia sa, Ayda Field ( 41 de ani), şi de cei patru copii ai lor, Teddy (7 ani), Coco ( 2 ani), Charlton (5 ani), şi Beaude doar 6 luni. Cu toţii au rămas blocaţi pe insulă tropicală după ce s-a depistat că starul era infectat cu virusul COVID-19. În ciuda sumei colosale plătită pentru vacanță, autoizolarea îl ține departe de plajă și de atracțiile de pe insula devenită capitala de vară a bogătașilor.

Toni Grecu a ajuns la ATI ”Matei Balș”

Cei 250.000 dolari pe care fostul star de la Take That i-a dat din cauza virusului ucigaș nu prea se simt în cont având în vedere averea solistului aflat în Cartea Recordurilor pentru vânzări extraordinare de albume (într-o zi a vândut 1,6 milioane de bilete pentru turneul său mondial ”Let Me Entertain You Tour”- 2015) are o avere estimată la circa 300 milioane de dolari.

”She’s the One”, ”Let Me Entertain You”, ”Feel”, ”No Regrets” se numără printre cele mai cunoscute piese ale sale.

Bicepsul la control! Lumea politică la proba vaccinului /GALERIE FOTO