Pe viitor, la mall, dar cu dovada vaccinării! Este propunerea vicepremierului Dan Barna

0
49

La mall, dar cu dovada vaccinării! Este propunerea vicepremierului Dan Barna, varianta condiționării accesului la servicii neesențiale fiind una din măsurile luate în calcul de Guvern pentru a accelera imunizarea populației.

Coaliția de guvernare discută deja despre acestă măsură de stimulare a vaccinării în țara noastră. ”Am discutat chiar în ședința de coaliție acest subiect. Sunt două tipuri de măsuri: de încurajare a vaccinării, dar și pentru cadre medicale, pentru accesul la servicii neesențiale, să fie condiționată de vacinare. Mersul la mall, de pildă, să fie condiționat de vaccinare. Gândim toate variantele să convingem oamenii din mediul rural să mergem să se vaccineze. Se discută diverse variante de vauchere, stimulente, bonuri, tichete, nu bani direct. S-a discutat și posibilitatea unei loterii în utilaje agricole”, a declarat vineri vicepremierul USR PLUS Dan Barna.

Când apare sezonul 5 al serialului Netflix Casa del Papel

La mall, dar cu dovada vaccinării! Este propunerea vicepremierului Dan Barna

”Procesul de vaccinare e singura soluție”, conchide Dan Barna, pentru ca valul patru să fie resimțit cât mai puțin în toamnă. ”Dacă nu reușim să creștem procentul de vaccinare, vom avea cu toții probleme. Gândim toate variantele să convingem oamenii din mediul rural să mergem să se vaccineze Pentru mediul rural s-a discutat și posibilitatea unei loterii în utilaje agricole, vouchere, bonuri, tichete, dar nu acordara de bani în mod direct”, a adăugat vicepremierul Dan Barna.

VICTORIE pentru CLOTILDE ARMAND: Stare de alertă sanitară în SECTORUL 1