Pensionar român culturist, pe podiumul Campionatului Mondial din Spania 2023! La 73 de ani, Vasile Șerban a uimit arbitrii și sportivii  prezenți la finala turneului

El este septuagenarul care i-a uimit și pe cei mai antrenați sportivi care au concurat la Campionatul Mondial de Culturism și Fitness, competiție ce a avut loc zilele trecute în Spania.

Constănțeanul ce a împlinit 73 de ani, a mai adăugat cel mai important tilul din lunga sa cartieră în culturism, o medalia de bronz. Românul, care arată admirabil pentru etatea sa, a mai cucerit un loc patru tot la campionatul mondial și un loc patru la campionatul european. Este cel de-a 20-lea titlu pe care veteranul culturist din Năvodari l-a câștigat. Cu o pasiune rară pentru pensionar de 73 de ani, vârstă la care alți septuagenari își duc nepoții în parc, Vasile Șerban a dovedit că vârsta este doar un număr.

Culturistul senior, fost profesor de limba română, a descoperit sportul dedicate dezvoltării musculaturii prin combinații de antrenamente cu greutăți la vârsta de 35 de ani și a început să participe la competiții de la 50 de ani. Odată ci vârsta pensiei, Vasile Șerban a găsit mai mult să se pregătească- și-a luat și atestatul de antrenor de profil- și a începot să se prezinte la concursuri oficiale.

Pensionar român culturist, pe podiumul Campionatului Mondial VIDEO! ”Nu ştiu dacă există vreun secret. Este la îndemâna oricum. Poţi duce o viaţă cumpătată, fără excese, cu o alimentaţie corespunzuătoare şi, nu în ultimă instanţă, o “vizită la sala de sport. Practic acest sport de 35, 36 de ani, de când am venit în judeţul Constanţa. Cu sportul am stat bine de mic. Am practicat mai multe sporturi printre care fotbalul, handbalul, atletismul, dar, se pare, judecând după rezultate, culturismul l-am practicat cel mai bine. Nu cred că există o vârstă limită. Eu am observat o schimbare radicală de când am început şi până astăzi”, este de părere Vasile Șerban, vedeta multor emisiuni de divertisment de la noi.

Ultimele Articole

Articole similare

Parteneri