AcasăMoney&PeoplePentru câți bani a îndurat Lidia Buble regimul de la «Sunt celebru,...

Pentru câți bani a îndurat Lidia Buble regimul de la «Sunt celebru, scoate-mă de aici!» ”Nu mai fac niciodată mofturi la mâncare!”

Lidia Buble s-a întors după patru săptămâni petrecute în jungă, locul unde se desfășoară reality show-ul grozăviilor ”Sunt celebru, scoate-mă de aici!”

A rezistat mult iar mâncărurile nu au fost deloc îmbietoare, așa cum i-a obișnuit concursul din jungle din Republica Dominicană pe telespectatori. La un moment dat, solista chiar a avut o cădere nervoasă când a constatat ce i-a fost pus în farfurile. Este vorba de o tarantula din care nu doar a gustat, ci a mâncat-o până la ultima bucățică.

Probele de la ”Sunt celebru, scoate-mă de aici!” nu au fost deloc ușoare pentru Lidia Buble, ca de altfel nici pentru ceilalalți 11 concurenți aflați sub semnul competiției. A ieșit din concurs cu lacrimi în ochii dar o sumă frumușică în conturi. Căci efortul său de a face față provocărilor din sălbăticie ar fi fost răsplătit cu 5000 de euro pe săptămână, conform înțelegerii contractuale cu Pro TV. În total, 20.000 de euro ar fi primit solista, până în prezent cea mai bine plătită vedetă din show-ul sus amintit.

Pentru câți bani a îndurat Lidia Buble regimul de la ”Sunt celebru, scoate-mă de aici!”

”Sunt tristă că nu am reușit. Stau foarte prost cu orientarea în spațiu, nu am găsit toate cheile. Asta este. Sunt câștigată, pentru ca mi-am făcut amintiri aici. Mi-am câștigat trei prieteni adevărați, plec cu multe lecții învățate. Colegilor, îmi cer scuze dacă v-am greșit cu vorba sau cu fapta. Competiția e ca un carusel, te trece prin toate stările posibile. Îmi pare rău, mi-ar fi plăcut să mai rămân în jocul asta. Vă mulțumesc pentru cea mai grea și faină experiență. Ies din competiția asta carnivoră. Nu mai fac niciodată mofturi la mâncare”, a spus Lidia Buble, după ce a fost eliminată de la ”Sunt celebru, scoate-mă de aici!”

Ultimele Articole

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.